H E.Π.Σ.ΑΝ.Α. ενημερώνει για τη κάρτα υγείας αθλητή και τις εξετάσεις για διαιτητές και παρατηρητές

39
Δείτε όλες τις ειδήσεις του porto-rafti.gr και στο TWITTER κάντε κλικ στον σύνδεσμο: twitter.com/GrRafti

Σας ενημερώνουμε σχετικά με την κάρτα υγείας ότι: Η έκδοση κάρτα υγείας αθλητή είναι υποχρεωτική μόνο για τους αθλητές οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο αθλητικού σωματείου και έχουν δελτίο αθλητικής ιδιότητας.

  1. Συνιστά αυτοτελές έγγραφο και δεν συνδέεται με το δελτίο κάθε αθλητή. Αποτελεί προσωπικό έγγραφο και προσκομίζεται υποχρεωτικά στην γραμματεία ή στον αρμόδιο διαιτητή αγώνα, ως βασική προϋπόθεση συμμετοχής σε προπονήσεις και αγώνες.
  2. Η κάρτα υγείας θεωρείται αποκλειστικά από γιατρούς δημοσίου ή ιδιωτικού τομέα, οι οποίοι κατέχουν την ειδικότητα καρδιολογίας. Μπορεί να θεωρηθεί ακόμα από γιατρούς λοιπών ειδικοτήτων με την πιστοποίηση σε θέματα προαγωνιστικού ελέγχου των αθλητών από το Εθνικό Κέντρο Αθλητικών Ερευνών, κατόπιν επιτυχούς παρακολούθησης σεμιναρίων που έχει διοργανώσει ο παραπάνω φορέας. Για τους γιατρούς λοιπών ειδικοτήτων, πέραν της σφραγίδας και της υπογραφής, υποχρεωτικά αναγράφεται, στο ίδιο πεδίο, ο ατομικός αριθμός πιστοποίησης, τον οποίον έχουν λάβει μετά την επιτυχή παρακολούθηση των ειδικών μετεκπαιδευτικών σεμιναρίων από το ΕΚΑΕ.
  3. Ο γιατρός θα πρέπει να επικυρώνει με σφραγίδα και υπογραφή το σχετικό πεδίο στο έντυπο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Επενδύσεις 500 εκατ. ευρώ στον Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος. Στόχος τα 33 εκατ. επιβάτες ετησίως

Με αφορμή την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου 2019-20 του Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Αν.Αττικής ενημερώνουμε τους εν ενεργεία και μη εν ενεργεία Διαιτητές ότι το Σάββατο 7/9/19 θα πραγματοποιηθούν τα αγωνιστικά τεστ και οι γραπτές εξετάσεις όλων των Διαιτητών και Παρατηρητών Διαιτησίας  της ΕΠΣΑΝΑ (εξαιρούνται όσοι Διαιτητές και Παρατηρητές συμμετείχαν και θα συμμετάσχουν στις εξετάσεις της ΚΕΔ/ΕΠΟ) των οποίων η παρουσία είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ, έτσι ώστε η ΕΔ/ΕΠΣΑΝΑ να καταρτίσει τους νέους πίνακες Διαιτητών και Βοηθών Διαιτητών 4ης ,5ης, και 6ης κατηγορίας Περιόδου 2019-20 σε συνέχεια του Κανονισμού Διαιτησίας και σε πλήρη εφαρμογή του ισχύοντος καταστατικού μας.

Η ύλη των γραπτών εξετάσεων προέρχεται από τους ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ 2019-20  που έχουν  αναρτηθεί στο site της ΕΠΟ .

Διαιτητές η Παρατηρητές που δεν θα συμμετάσχουν στις παραπάνω εξετάσεις δεν θα έχουν δικαίωμα αξιολόγησης και συμμετοχής τους για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019-20 στα νέα Πρωταθλήματα της ΕΠΣΑΝΑ.

Για την συμμετοχή στις εξετάσεις ΟΛΟΙ οι εξεταζόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν στην ΕΔ/ΕΠΣΑΝΑ τα κάτωθι:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από 18.00 έως 20.00 λόγω άσκησης περιορισμένης κλίμακας στο Ελευθέριος Βενιζέλος

1.Αίτηση (θα τους δοθεί από την ΕΔ)

2.Βεβαίωση εξόφλησης ποσοστών παλιών και νέων

3.Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου

4.Οφθαλμολογική εξέταση από Δημόσιο Νοσοκομείο η ιδιώτη γιατρό με σχετικές γνωματεύσεις οπτικής οξύτητας-αντίληψης χρωμάτων.

Για τους Εν Ενεργεία Διαιτητές-Βοηθούς ( ΜΟΝΟ ) και Τέστ Κοπώσεως – Υπέρηχο καρδιάς με γνωμάτευση από Δημόσιο Νοσοκομείο η ιδιώτη γιατρό.

5.  Πενήντα  (50) ευρώ για την αγορά σήματος (2019-20)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

07.15’ Προσέλευση

07.15- 08.15 Κατάθεση Δικαιολογητικών

08.30-10.00  Αγωνιστικά τεστ

10.15 – 10.45 Χαιρετισμός από Πρόεδρο ΕΠΣΑΝΑ και ΕΔ/ΕΠΣΑΝΑ

11.00 – 12.30 Γραπτές εξετάσεις

Ο τόπος διεξαγωγής του σεμιναρίου είναι τα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΚΩΣΤΕΑ   ΓΕΙΤΟΝΑ στην ΠΑΛΛΗΝΗ

Κάτω Βίγλας –Παλλήνη Αττικής  153.51

Επίσης ενημερώνουμε τους Εν ενεργεία Διαιτητές τα κάτωθι:

-Κωλύματα για τους αξιολογημένους διαιτητές θα πρέπει να στέλνονται έγκαιρα στο kolimata@epo .gr

-Ποσοστά θα πληρωθούν μόνο από τους Διαιτητές και για τα φιλικά παιχνίδια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΚΟΝΙΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΝΤΑΦΛΟΣ ΗΛΙΑΣ

ΚΑΤΣΑΔΗΜΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΣΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ