9 φοιτήτριες καταγγέλλουν ενόρκως γιατρό – καθηγητή στο ΤΕΙ Μαιευτικής Θεσσαλονίκης για σεξουαλική παρενόχληση

94
0
()

Στις καταθέσεις των έξι πρώτων θυμάτων προστέθηκαν άλλες 3 φοιτήτριες που καταγγέλλουν ενόρκως τον γιατρό, ενώ άλλη μία γυναίκα έχει ήδη κληθεί από την εισαγγελία Θεσσαλονίκης ως μάρτυρας κατηγορίας. Στην κάμερα του MEGA μίλησε και η 3η φοιτήτρια που έζησε τον εφιάλτη στα χέρια του γιατρού και τότε καθηγητή της.

«Μου ζήτησε να βγάλω όλα μου τα ρούχα σχεδόν διατάζοντας με. Όταν τελείωσε την γυναικολογική εξέταση και θέλησε να εξετάσει το στήθος μου, κάθισε στο γυναικολογικό κρεβάτι ο ίδιος και εγώ ώντας γυμνή με τράβηξε πάνω του.

Σχεδόν χούφτωσε τους μαστούς μου. Για να εξετάσει τους λεμφαδένες μου κόλλησε τα χείλη του πάνω στα δικά μου. Έκανα μια αιφνίδια κίνηση πίσω και τότε μου είπε ότι τελειώσαμε

Μέχρι να ανακαλύψω και άλλες κοπέλες που τους είχε συμβεί το ίδιο, δεν μίλησα σε κανέναν για αυτό.

Ήταν πολύ οικείος με όλες τις φοιτήτριες. Υπήρχε έντονη φημολογία στο ΤΕΙ, σε όλα τα εξάμηνα, ότι αυτός ο καθηγητής έκανες αυτές τις πράξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα με ανακοίνωση της καλύπτει το ΥΠΑΙΘ για την τηλεκπαίδευση

Είμαστε αρκετά κορίτσια πλέον, είναι αδιαμφισβήτητα το γεγονός. Φοβήθηκα για το πτυχίο μου για αυτό δεν μίλησα νωρίτερα. Ελπίζω το θάρρος μας να γίνει παράδειγμα για άλλα θύματα».

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Μέση βαθμολογία / 5. Αριθμός ψήφων:

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ