71 προπονητές πάλης θα έχουν πρόσβαση στα σχολεία για να παρουσιάσουν και να αναδείξουν το άθλημα

58
ÄéåèíÝò ÔïõñíïõÜ ÐÜëçò óôçí Ïëõìðßá, åíüøåé ôçò êáèïñéóôéêÞò áðüöáóçò ãéá ôï ìÝëëïí ôïõ áèëÞìáôïò óôïõò Ïëõìðéáêïýò Áãþíåò, ðïõ èá áíáêïéíùèåß óôéò 9 Óåðôåìâñßïõ, ÊõñéáêÞ 21 Éïõëßïõ 2013. (EUROKINISSI/ÓÕÍÅÑÃÁÔÇÓ)
0
()

Πριν λίγο καιρό, αίσθηση είχε προκαλέσει η είδηση πως το Υπουργείο Παιδείας έδωσε άδεια εισόδου για τα σχολεία όλων των βαθμίδων σε εκπροσώπους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τσιρλίντινγκ (Cheerleading) – Αθλητικού Ομαδικού Χορού (Ε.Ο.Τ.-Α.Ο.Χ.) για να παρουσιάσουν το άθλημά τους.

To ίδιο φαίνεται πως θα ισχύει και για την πάλη, καθώς το πανάρχαιο αυτό άθλημα θα μπορεί να μπει στα σχολεία από τη χρονιά που ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα.

Η ανακοίνωση

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης:

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τον αναπτυξιακό προγραμματισμό της. Μετά από συνεχόμενες προσπάθειες και χάρη στην άψογη συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας και την ΓΓΑ το αρχαιότερο άθλημα θα έχει πρόσβαση στα σχολεία.

Οι δύο φορείς ενέκριναν το αίτημα της ΕΛΟΠ και 71 προπονητές θα έχουν πρόσβαση στα Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια την σχολική σεζόν 2020-21, προκειμένου να παρουσιάσουν και να αναδείξουν το άθλημα της Πάλης και φυσικά να προσελκύσουν νέα παιδιά.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  "Ξεσκεπάστηκε" μεγάλο πολυεθνικό κύκλωμα δουλεμπορίας με την εμπλοκή 35 ατόμων και 4 Μ.Κ.Ο.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Μέση βαθμολογία / 5. Αριθμός ψήφων:

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ