6 μήνες χρειάστηκε η Υπουργός για μία απάντηση που αφήνει άνεργους και αδιόριστους χιλιάδες εκπαιδευτικούς

1177
4.5
(2)

«Νίπτει τας χείρας της» η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως για τον αποκλεισμό εκπαιδευτικών από τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ λόγω προβλήματος στην πληρωμή του απαιτούμενου ηλεκτρονικού παραβόλου.

Σε έγγραφη απάντησή της στην ερώτηση βουλευτών με θέμα «Άδικος αποκλεισμός από τους πίνακες αναπληρωτών λόγω προβλήματος στην πληρωμή του e-paravolo», υποστηρίζει ότι «το θέμα αποκλεισμού εκπαιδευτικών από διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ λόγω παραβόλου δεν εμπίπτει στην αρμοδιότητα του υπουργείου Παιδείας».

Την ερώτηση κατέθεσαν οι βουλευτές:

Ανδρέας Πουλάς, Χαρά Κεφαλίδου, Γιώργος Φραγγίδης, Κωνσταντίνα(Νάντια) Γιαννακοπούλου, Μιχάλης Κατρίνης, Γεώργιος Μουλκιώτης, Χάρης Καστανίδης, Γεώργιος Καμίνης, Ευαγγελία Λιακούλη, Βασίλειος Κεγκέρογλου, Γιώργος Αρβανιτίδης, Αχμέτ Ιλχάν, Χρήστος Γκόκας, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, Ανδρέας Λοβέρδος, Μπαράν Μπουρχάν, Δημήτρης Μπιάγκης, Απόστολος Πάνας και Κώστας Σκανδαλίδης.

Αντίστοιχη απάντηση έδωσε ξεχωριστά για την ερώτηση των βουλευτών του ΚΙΝΑΛ, Χαράς Κεφαλίδου και Οδυσσέα Κανσταντινόπουλου, με θέμα «10.000 εκπαιδευτικοί μένουν αδιόριστοι από λάθος του ΑΣΕΠ».

Όπως επισημαίνουν οι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ, την απάντηση της υπουργού την έλαβαν μετά από 6 μήνες αναμονής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ηθοποιός καταγγέλλει ηθοποιό-σκηνοθέτη, του είπε «Εάν δεν κάνεις έρωτα με παιδί, δεν ξέρεις τι σημαίνει έρωτας».

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Μέση βαθμολογία 4.5 / 5. Αριθμός ψήφων: 2

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ