418 Έλληνες μαθητές από τέσσερα δημοτικά έπαιξαν ταυτόχρονα γκρινιάρη και μπήκαν στα ρεκόρ Γκίνες

74
Δείτε όλες τις ειδήσεις του porto-rafti.gr και στο TWITTER κάντε κλικ στον σύνδεσμο: twitter.com/GrRafti
5
(1)

Σύμφωνα με δημοσίευση της Υφυπουργού Παιδείας Σοφίας Ζαχαράκη οι 418 μαθητές του 1ου και 2ου δημοτικού, με τη βοήθεια μαθητών του 3ου και 7ου δημοτικού της Δράμας έπαιξαν ταυτόχρονα τον «Γκρινιάρη» και κατέγραψαν ρεκόρ Γκίνες!

Αυτό που κατέγραψαν κυρίως όμως είναι η δύναμη της ομάδας και η αξία του «μαζί». Συγχαρητήρια στους άξιους δασκάλους τους που γνώρισα σήμερα, δάσκαλοι που θέλησαν να εντάξουν καινοτόμα προγράμματα στο πλαίσιο του «ανοίγματος» του σχολείου προς την ευρύτερη κοινωνία.

Ήταν μια ξεχωριστή ημέρα για εμένα που γέμισε με χαμόγελα,ενέργεια και αγκαλιές από τα παιδιά.

Ξεχωριστό δώρο η καρδιά με χάρτινα λουλούδια από καθε τμήμα του σχολείου αλλά και ένας μοναδικός πίνακας που θα έχω πλέον στο γραφείο μου. Ευχαριστώ τα παιδιά του μουσικού σχολείου για τα τραγούδια και τις μαθήτριες του Λυκείου που χόρεψαν ειδικά για την εκδήλωση.

Η μέρα συνέχισε με επίσκεψη στα ΕΠΑΛ Δράμας εκεί που συνάντησα τους εκπαιδευτικούς που στηρίζουν την επαγγελματική εκπαίδευση καθώς και τις διευθύνσεις εκπαίδευσης που γνώρισα τους υπαλλήλους μας εκεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Εκτοξεύθηκε η πρώτη επανδρωμένη αποστολή της SpaceX. Η πρώτη ιδιωτική αποστολή στο διάστημα

Κάναμε μια πολύ διαφωτιστική συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Δράμας καθώς και με άξια στελέχη της εκπαίδευσης. Έκλεισα τη σύντομη παραμονή στη Δράμα με μια επίσκεψη στο μουσικό σχολείο της Δράμας. Εκεί που οι καθηγητές Αγγλικής Γλώσσας είχαν την ημερίδα τους για τη διαφοροποιημένη διδασκαλία της γλώσσας. Επιστρέφω πολύ συγκινημένη και αποφασισμένη να αναζητήσουμε λύσεις στα θέματα που τέθηκαν στις συζητήσεις μας.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Μέση βαθμολογία 5 / 5. Αριθμός ψήφων: 1

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ