Όταν μπερδεύεις τον τρόπο που κάθονται οι μαθητές στα θρανία με τις εξετάσεις οδήγησης για μηχανάκι (βίντεο)

1087
1
(1)

Όταν μπερδεύεις τον τρόπο που κάθονται οι μαθητές στα θρανία με τις εξετάσεις οδήγησης για μηχανάκι (βίντεο)

Δημοσιογράφος: «Πώς κάθονται τα παιδιά στα θρανία.. και τα δύο μαζί; »

«Τα παιδιά κάθονται στο θρανίο, ένα ένα και ζικ ζακ», ενημέρωσε τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, η υφυπουργός Παιδείας, μιλώντας σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα 104,6 και την εκπομπή «Μαζί δεν κάνουμε», με τους Μπάμπη Κούτρα και Νίκο Φελέκη.

«Όλα τα παράθυρα στις σχολικές μονάδες είναι ανοικτά, αρκεί να μας το επιτρέπει ο καιρός. Οι οδηγίες του ΕΟΔΥ είναι συγκεκριμένες. Τα παράθυρα θα ανοίγουν συγκεκριμένες ώρες και θα αερίζονται οι αίθουσες», είπε η υφυπουργός Παιδείας, εξηγώντας ότι «οι οδηγίες ίσως δημιουργούν προβλήματα στην εκπαιδευτική διαδικασία, αλλά είναι απαραίτητες για να συνεχιστεί η δια ζώσης διδασκαλία, χωρίς να δημιουργούνται προβλήματα στη δημόσια υγεία».

Η υφυπουργός αναφέρθηκε και στις ανησυχίες των εκπαιδευτικών, λέγοντας ότι αυτό συμβαίνει γιατί «αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα των στιγμών και συνηγορούν ότι πρέπει να ληφθούν μέτρα και να είναι προσεκτικοί»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  "Χάσανε" για 1,5 ώρα τα πρωτάκια ενός χωριού. Μπέρδεμα με το σχολικό ανησύχησε άδικα τους γονείς.

Σχετικά με τους εμβολιασμούς ενημέρωσε ότι τα αποτελέσματα της θετικότητας των εκπαιδευτικών στον κορονοιό είναι ελάχιστα έως μηδενικά μέχρι αυτή τη στιγμή. Τέλος, η υφυπουργός ενημέρωσε ότι «δε θα αφήσουμε τα σχολεία ακάλυπτα από εκπαιδευτικούς σε περίπτωση που θα προκύψουν ανάγκες, λόγω ειδικών αδειών που θα πάρουν εκπαιδευτικοί.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Μέση βαθμολογία 1 / 5. Αριθμός ψήφων: 1

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ