Χρηματοδότηση 46.000 ευρώ στον Δήμο Μαρκοπούλου προκειμένου να φτιαχτούν νέα στέγαστρα στις στάσεις Μ.Μ.Μ.

310
0
()

Επιχορήγηση ύψους 46.000 € στον Δήμο Μαρκοπούλου για την προμήθεια και τοποθέτηση στεγάστρων, με στόχο την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού

Επιχορήγηση ύψους 46.000 € εξασφάλισε ο Δήμος Μαρκοπούλου, με την υπ’ αριθμ. 40959/1-6-2021 απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα, για ένταξη της πράξης στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», στο πλαίσιο της Πρόσκλησης V «Προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων, για τη δημιουργία ή και αναβάθμιση των στάσεων, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού των δήμων της χώρας». Η επιχορήγηση επετεύχθη χάρη στις επίμονες και πολύ επιτυχημένες ενέργειες του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών & Υ.ΔΟΜ., κ. Δημητρίου Κολιαβασίλη.

Πιο συγκεκριμένα η πράξη αφορά την προμήθεια και τοποθέτηση στεγάστρων, που έρχεται να βελτιώσει και να διευρύνει το εύρος και την ποιότητα εξυπηρέτησης των επιβατών, ιδιαίτερα στον Δήμο μας, που συνδυάζει τον αστικό με τον ημιαστικό χαρακτήρα.

Να σημειωθεί, ότι στο πλαίσιο της εξωστρέφειας που έχει εντείνει η Δημοτική Αρχή, και ειδικότερα ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Κωνσταντίνος Δ. Αλλαγιάννης, έχει ήδη πραγματοποιήσει το τελευταίο εξάμηνο, πολλές συναντήσεις με τον Υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη και τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα καθώς και άλλους Υπουργούς, προκειμένου να προωθήσει την επίσπευση γραφειοκρατικά εκκρεμών θεμάτων του Δήμου και να ενημερωθεί παράλληλα για τα προγράμματα υποστήριξης και ανάπτυξης που σχεδιάζει το Υπουργείο για τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ο.Τ.Α.).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Στις 9/11 η συζήτηση για καθορισμό προσωρινής τιμής μονάδος για ακίνητα που απαλλοτριώθηκαν αναγκαστικά

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Μέση βαθμολογία / 5. Αριθμός ψήφων:

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ