Υφυπουργός Εξωτερικών “έχω μεταπτυχιακό τίτλο από το Columbia αλλά λόγοι οικονομικοί δεν μου επέτρεψαν να πάρω τον τίτλο!”

51
0
()

Στα δημοσιεύματα που κάνουν το γύρο της δημοσιότητας, εμφανίζοντάς τον να δηλώνει ψευδώς ότι είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το Πανεπιστήμιο Columbia απαντά ο υφυπουργός Εξωτερικών, Αντώνης Διαμαντάρης.

Ουσιαστικά, ο υφυπουργός παραδέχεται ότι υπάρχει ανακρίβεια στα αναφερόμενα, ενώ δικαιολογείται λέγοντας ότι οικονομικοί λόγοι δεν επέτρεψαν την απόκτηση μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Αναλυτικά η δήλωση του υφυπουργού Εξωτερικών:

Με ιδιαίτερη απογοήτευση διαπίστωσα σήμερα πως όσα αναφέρονται στο βιογραφικό μου σημείωμα, το οποίο είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, αποτέλεσαν αφορμή για αρνητικό σχολιασμό.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, διευκρινίζω ότι στο βιογραφικό μου σημείωμα αναφέρω ότι σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων (Μ.Β.Α.) στο Πανεπιστήμιο Columbia, καθώς πράγματι παρακολούθησα αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, αλλά δυστυχώς λόγοι οικονομικοί δεν μου επέτρεψαν να αποκτήσω το σχετικό τίτλο σπουδών.

Λυπάμαι αν η ως άνω διατύπωση προκάλεσε οποιαδήποτε παρερμηνεία ως προς το ότι είμαι κάτοχος του τίτλου σπουδών, ιδίως μάλιστα όταν είναι γνωστή η επί δεκαετίες προσφορά μου στα ζητήματα του απόδημου Ελληνισμού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  30 σχολεία κλειστά ή με κλειστές τάξεις και μία ολόκληρη περιφερειακή ενότητα στην νέα λίστα του Υπουργείου

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Μέση βαθμολογία / 5. Αριθμός ψήφων:

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ