Τι θα περιλαμβάνουν οι προσλήψεις αναπληρωτών Α/θμιας που θα ανακοινωθούν την Παρασκευή.

1140
0
()

Για την Παρασκευή 18/09/2020 είναι προγραμματισμένη η Β’ φάση προσλήψεων αναπληρωτών, σύμφωνα με ενημέρωση του ΠΑΣΑΔ.

Η Β’ φάση δεν θα περιέχει:

παράλληλη που θα γίνει αργότερα (προς τα τέλη Σεπτέμβρη), ενώ δεν θα καλυφθούν σ’ αυτή τη φάση ούτε τα κενά για όσους δεν εμφανίστηκαν,

αναπληρωτές covid, των οποίων η προετοιμασία των προσλήψεών τους δεν έχει ολοκληρωθεί. Εκτίμησή μας είναι πως θα χρειαστεί και ολόκληρη η επόμενη εβδομάδα μέχρι αυτές να γίνουν.

Εδώ είναι αναγκαίο να επισημάνουμε πως ο αναπληρωτής covid, αντίθετα με τις ΔΥΕΠ, δεν θα έχει τη δυνατότητα αναβάθμισής της σύμβασής του σε κανονική. Ούτε καν στον ίδιο νομό! Σημαντικό είναι να αναφέρουμε πως μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα υπάρχει ή όχι η ποινή του αποκλεισμού, σε ενδεχόμενη άρνηση πρόσληψης ή παραίτησής του, ή αν θα παραμείνει μόνο εκτός προσλήψεων για την ίδια σχολική χρονιά.

ΔΥΕΠ στις οποίες δεν έχει ολοκληρωθεί προεργασία στις δομές καθώς προβλήματα covid και καραντίνας δεν το επιτρέπουν. Οι προσλήψεις σ’ αυτές υπολογίζονται μέσα στον στον Οκτώβρη αλλά βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί, ειναι δύσκολο να πούμε πως θα πραγματοποιηθούν τόσο σύντομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Βασιλακόπουλος "λάθος να περιμένουμε τα παιδιά να ανοσοποιηθούν φυσικά". Να αυξηθούν οι κλίνες στα παιδιατρικά νοσοκομεία

Οι προσλήψεις που θα γίνουν λοιπόν θα αφορούν τα κενά στην Γενική, εκτός των κενών covid, στην Ειδική και τα ΖΕΠ.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Μέση βαθμολογία / 5. Αριθμός ψήφων:

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ