Τα μέλη του ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης Πεύκης προτίμησαν Πόρτο Ράφτη

35
0
()

Στη Παραλία Αυλάκι θα έρχονται από τη Λυκόβρυση-Πεύκη τα μέλη του ΚΑΠΗ. Ξεκινάνε τα θαλάσσια μπάνια τους από τη Δευτέρα 8 Ιουλίου έως 26 Ιουλίου καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

Δείτε την ανακοίνωση του Δήμου

Το Ν.Π.Δ.Δ ΚΟΙΠΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του διοργανώνει για δεύτερη χρονιά θαλάσσια μπάνια για τα μέλη των ΚΑΠΗ και στις δύο Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου μας.

Πιο συγκεκριμένα θα οργανωθούν 15 μπάνια για τα μέλη των ΚΑΠΗ μας στο Αυλάκι του Πόρτο Ράφτη,

που πληροί όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας μιας οργανωμένης παραλίας και διαθέτει ναυαγοσώστη, ενώ τους λουόμενους συνοδεύει νοσηλεύτρια.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Είμαι πολύ ευτυχής που κατορθώνουμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να παρέχουμε άλλη μια δυνατότητα στους συνδημότες μας, που είναι μέλη των ΚΑΠΗ και για αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στην Πρόεδρο και στο ΔΣ του ΚΟΙΠΑΠ, αλλά και στους εργαζομένους στο Νομικό Πρόσωπο. Ο σκοπός μας, είναι ως Δήμος να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Συνάντηση πραγματοποιήθηκε για τη κατασκευή αγκυροβολίου μικρών σκαφών στο λιμάνι του Πόρτο Ράφτη

Η Πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ Άννα Ασπραδάκη δήλωσε από την πλευρά της: «Έχουμε πάρει μια εντολή από τον Δήμαρχο Τάσο Μαυρίδη να ενισχύσουμε την κοινωνική μας πολιτική. Γι’ αυτό στο ΚΟΙΠΑΠ αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα.

Έτσι κατορθώσαμε για δεύτερη χρονιά, τη δυνατότητα για δωρεάν θαλάσσια μπάνια στα μέλη των ΚΑΠΗ μετά από αρκετά χρόνια και χαίρομαι που οι συνδημότες μας το απολαμβάνουν, αγκάλιασαν την πρωτοβουλία μας και θα δώσουν και φέτος το παρών. Είναι σημαντικό να προσπαθούμε για το κοινό καλό αλλά και να προσφέρουμε τα μέγιστα στους έφηβους της τρίτης ηλικίας».

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Μέση βαθμολογία / 5. Αριθμός ψήφων:

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ