Τα θέματα που θα συζητηθούν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

134
0
()

Ο Δήμος με ανάρτηση στην ιστοσελίδα του ανακοινώνει συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για συζήτηση και λήψη απόφασης, 4 θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης.

Μαρκόπουλο:    15-7-2019

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ                            

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ                                  

Αρ. Πρωτ.:         11261

Καλείσθε να παραστείτε τη Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019 και ώρα 11.00π.μ. στην Αίθουσα Συνεδριάσεων «Ιατρού Μαρίας Γιάννη – Πίντζου» του Δημαρχείου Μαρκοπούλου, στην ενδέκατη (11η) συνεδρίαση έτους 2019 του Δημοτικού Συμβουλίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης, επί των κατωτέρω θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης:

  • Λήψη απόφασης για χορήγηση άδειας κατάληψης οδοστρωμάτων στα πλαίσια του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΠΟΛΕΩΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ».
  • Λήψη απόφασης για χορήγηση άδειας εκσκαφής για την εκτέλεση των απαραίτητων τεχνικών έργων της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. επί της οδού Γ.Σεφέρη.
  • Λήψη απόφασης για χορήγηση άδειας κατασκευής – οδοστρωσίας τμήματος της οδού ανάμεσα στο ΟΤ Γ302 και Γ301 της 1-2 Π.Ε. Πόρτο Ράφτη.
  • Λήψη απόφασης για υποκατάσταση μέλους σύμπραξης λόγω συνταξιοδότησης, για την εκπόνηση σταδίου Πολεοδομικών Μελετών, στα πλαίσια της αναθεώρησης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Δήμου Μαρκοπούλου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Κλείνει 14 ημέρες βρεφονηπιακός σταθμός στο Μαρκόπουλο λόγω θετικού κρούσματος

 

 

 

Ο Πρόεδρος του

Δημοτικού Συμβουλίου

ΔΡΙΤΣΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Μέση βαθμολογία / 5. Αριθμός ψήφων:

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ