Συγνώμη ζήτησε ο Δήμος Μαρκοπούλου για την πρωτόγνωρη σε διάρκεια διακοπή ύδρευσης

268
0
()

Μαρκόπουλο, 20/5/2020

Ο Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας ζητάει ειλικρινή συγγνώμη από τους κατοίκους του Μαρκοπούλου για τη σημερινή πρωτόγνωρη ταλαιπωρία λόγω της πολύωρης, εκτεταμένης διακοπής στην Υδροδότηση.

Η παλαιότητα του δικτύου αποτελεί τον κύριο παράγοντα για τις συχνές, αιφνίδιες και σοβαρές βλάβες των αγωγών ύδατος, των οποίων η αποκατάσταση προκαλεί αυτή τη μεγάλη αναστάτωση στη καθημερινότητα όλων μας.

Ο Δήμαρχος, όσο και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος βρίσκονται στο σημείο της βλάβης και παρακολουθούν την αποκατάσταση της από τους Εργαζόμενους της Υπηρεσίας Ύδρευσης που καταβάλλουν τιτάνια προσπάθεια και αγώνα.

Ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας για την τεράστια υπομονή που επιδεικνύουν και τους γνωρίζουμε ότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την οριστική επίλυση του μειζονος αυτού προβλήματος.

Και πάλι ζητάμε ειλικρινή και ταπεινή συγγνώμη.

Νωρίτερα είχε ανακοινώσει

Ο Δήμος Μαρκόπουλου Μεσογαίας σας ενημερώνει, ότι λόγω αποκατάστασης έκτακτης βλάβης στον Κεντρικό Αγωγό Ύδρευσης στη συμβολή της λεωφόρου Πόρτο Ράφτη με την οδό Μιχαιρίνας, κατά τη διάρκεια των αναγκαίων εργασιών θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης στον οικισμό του Μαρκόπουλου, σήμερα Τετάρτη, 20 Μαΐου 2020 από τις 18:00 έως και τις 22:00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  94 τα σχολεία και τάξεις που είναι κλειστά λόγω κρουσμάτων κοροναϊού μέσα σε 8 ημέρες λειτουργίας σχολείων

Ο Δήμος Μαρκόπουλου Μεσογαίας, ζητάει την κατανόηση των συμπολιτών μας.

και ακόμη νωρίτερα…

Ο Δήμος Μαρκόπουλου Μεσογαίας σας ενημερώνει, ότι λόγω αποκατάστασης έκτακτης βλάβης στον Κεντρικό Αγωγό Ύδρευσης στη συμβολή της λεωφόρου Πόρτο Ράφτη με την οδό Μιχαιρίνας,  κατά τη διάρκεια των αναγκαίων εργασιών θα  υπάρξει διακοπή υδροδότησης στον οικισμό του Μαρκόπουλου, σήμερα Τετάρτη, 20 Μαΐου 2020 από τις 12:00 μ. έως και τις 3:00 μ.μ.

Ο Δήμος Μαρκόπουλου Μεσογαίας, ζητάει την κατανόηση των συμπολιτών μας.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Μέση βαθμολογία / 5. Αριθμός ψήφων:

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ