Στον “πάγο” η Δ φάση προσλήψεων αναπληρωτών εκπαιδευτικών Γενικής και Ειδικής Αγωγής

834
5
(1)

Στον “πάγο” η Δ φάση προσλήψεων αναπληρωτών εκπαιδευτικών Γενικής και Ειδικής Αγωγής

 
Αυτό το κείμενο συντάχθηκε από αναπληρωτές εκπαιδευτικούς Γενικής και Ειδικής αγωγής, οι οποίοι παραμένουν άνεργοι καθώς οι προσλήψεις τους έχουν “παγώσει” σε μια, αναμφισβήτητα, δύσκολη περίοδο για όλους, που όμως τα σχολεία παραμένουν ανοιχτά!
Γίνεται υποχρεωτική τηλεκπαίδευση, η εκπαιδευτική διαδικασία συνεχίζεται ενώ τέλη Νοέμβρη και ακόμα υπάρχουν ακάλυπτα πολλά κενά με αποτέλεσμα πολλά παιδιά να παραμένουν χωρίς τη στήριξη κάποιου εκπαιδευτικού (κυρίως τα παιδιά της Ειδικής Αγωγής)
Μέσα από το κείμενο αυτό προσπαθούμε να ” ακουστούμε” και να διεκδικήσουμε και εμείς την πρόσληψή μας ώστε να συμβάλουμε στη συνέχιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας.
Μια ανάρτηση / αναδημοσίευση του κειμένου θα ήταν σημαντική βοήθεια!
Ευχαριστουμε για το χρόνο σας.
 
Γνωρίζουμε πως πολλοί γονείς περιμένουν εναγωνίως την πρόσληψη εκπαιδευτικού παράλληλης στήριξης για τα παιδιά τους. Ομοίως, και εμείς οι εκπαιδευτικοί περιμένουμε εναγωνίως την πρόσληψή μας, που έχει ήδη καθυστερήσει 20 ημέρες και δεν γνωρίζουμε πότε και αν θα γίνει.
 
Υπάρχουν πάρα πολλά κενά, τόσο στη γενική όσο και στην ειδική αγωγή, τα οποία πρέπει να καλυφθούν άμεσα, είτε για τις ανάγκες της δια ζώσης διδασκαλίας είτε για τις ανάγκες της τηλεκπαίδευσης.
 
Τα κενά ειδικής έχουν καταγραφεί από τέλη Οκτώβρη και τα κενά γενικής ολοκληρώθηκαν πρόσφατα, απλά για κάποιο λόγο δεν προχωράει η διαδικασία προσλήψεων. Ούτε εμείς έχουμε σαφή ενημέρωση γι’ αυτό.
 
Τα σχολεία πιθανόν να ανοίξουν 7/12 και στόχος είναι ως τότε να έχουν γίνει οι απαραίτητες προσλήψεις, ώστε η εκπαιδευτική διαδικασία να λειτουργήσει σωστά και χωρίς βασικές ελλείψεις. Οι εκπαιδευτικοί έχουμε ήδη κινητοποιηθεί, αλλά σας θέλουμε κι εσάς δίπλα μας, για να ακουστούμε ακόμα περισσότερο.
 
Θεωρούμε πως όλοι μαζί, αν ακουστούμε, θα τα καταφέρουμε. Μπορείτε να τηλεφωνείτε καθημερινά στους εξής αριθμούς: 2103443316, 2103442000, 2103442796. Επίσης, μπορείτε να κάνετε κοινοποιήσεις σε σελίδες και ομάδες του facebook αλλά και σε ιστοσελίδες, ώστε να διαδοθεί το θέμα αυτό. Προωθήστε το όσο περισσότερο μπορείτε.
 
Βιώνουμε φέτος πρωτόγνωρες συνθήκες, οι οποίες όμως δε θα πρέπει για κανένα λόγο να εμποδίζουν την ομαλή φοίτηση κι εξέλιξη των παιδιών σας. Ως εκπαιδευτικοί ή/ και ως γονείς γνωρίζουμε τις ανάγκες των παιδιών που αντιμετωπίζουν οποιασδήποτε μορφής δυσκολίες και ταυτοχρόνως αναγνωρίζουμε τη μεγαλύτερή τους ανάγκη, για εξατομικευμένη διδασκαλία και συμβουλευτική, ειδικά αυτούς τους δύσκολους καιρούς.
 
Ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε να τα καταφέρουμε, γιατί “η ισχύς εν τη ενώσει”.
 
Με εκτίμηση, Αναπληρωτές Εκπαιδευτικοί Γενικής και Ειδικής Αγωγής

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Πως υποδέχθηκαν οι Ευρωπαίοι την πρόταση για πιστοποιητικό εμβολιασμού. Θετική η Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Μέση βαθμολογία 5 / 5. Αριθμός ψήφων: 1

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ