Στις 20/8 (περίπου) το ΦΕΚ με τα ονόματα όσων διορίστηκαν στην Ειδική Αγωγή. Ανάληψη υπηρεσίας στις 25/8

1161
3.3
(3)

Για να εκδοθεί το ΦΕΚ θα πρέπει οι Δ/νσεις στις οποίες θα αποσταλούν τα ονόματα των νεοδιόριστων από το υπουργείο, να ανοίξουν κωδικό στο Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού

Χθες ανακοινώθηκαν οι διορισμοί 1817 εκπαιδευτικών στην Πρωτοβάθμια και 1628 εκπαιδευτικών στη Δευτεροβάθμια Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση, κατηγορίας ΠΕ και ΤΕ διαφόρων κλάδων.

Μετά τη δημοσίευση της απόφασης διορισμών στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, θα ακολουθήσει ανακοίνωση προς ενημέρωση των διορισθέντων για τις ημερομηνίες κατά τις οποίες οφείλουν να παρουσιαστούν για ορκωμοσία και ανάληψη υπηρεσίας.

Σύμφωνα με σημερινή ενημέρωση του γενικού γραμματεά της ΑΔΕΔΥ Δημήτρη Μπράτη, οι νεοδιόριστοι θα αναλάβουν υπηρεσία εντός 5 ημερών από τη δημοσίευση των ονομάτων σε ΦΕΚ,το οποίο αναμένεται να εκδοθεί κατά τις 20/08.

Όπως αναφέρει ο Δ. Μπράτης «για να εκδοθεί το ΦΕΚ θα πρέπει οι Δνσεις στις οποίες θα αποσταλούν τα ονόματα των νεοδιόριστων, από το υπουργείο,να ανοίξουν κωδικό στο Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού και να αποστείλουν τη βεβαίωση στο υπουργείο παιδείας. Μόλις συγκεντρωθούν όλες οι βεβαιώσεις,τότε θα γίνει η δημοσίευση των ονομάτων σε ΦΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Κλείνουν σχολεία και τάξεις το ένα μετά το άλλο λόγω κοροναϊού. 115 σχολεία στη λίστα. Αναστέλλεται η λειτουργία πέντε παιδικών σταθμών

Όπως φαίνεται θα αναλάβουν υπηρεσία και θα ορκιστούν κατά τις 25 Αυγούστου,νωρίτερα δηλ.από την 1η του Σεπτέμβρη που ήταν ο αρχικός προγραμματισμός».

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Μέση βαθμολογία 3.3 / 5. Αριθμός ψήφων: 3

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ