Σε 2 φάσεις το άνοιγμα Β/θμιας 18 και 25 Ιανουαρίου. Έρχεται μείωση ύλης των πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων

1743
4.2
(5)

Σε 2 φάσεις το άνοιγμα Β/θμιας 18 και 25 Ιανουαρίου. Έρχεται μείωση ύλης των πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων

Μείωση ύλης στα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα ανακοινώνει σύντομα το υπουργείο Παιδείας.

Όπως ανακοινώθηκε μετά τις αποφάσεις της κυβέρνησης για το άνοιγμα δια ζώσης των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων) από τη Δευτέρα 11/1/2021, εντός της εβδομάδας θα γίνουν ανακοινώσεις και σχετικά με την μείωση της ύλης λόγω των συνθηκών που ακολούθησαν την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Όσον αφορά τα γυμνάσια και τα λύκεια, ξεκινούν με εξ αποστάσεως εκπαίδευση την Παρασκευή 8/1/2021 και η δια ζώσης επαναλειτουργία τους θα εξεταστεί το επόμενο διάστημα.

Επίσης

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του alfavita.gr, εκτός από την εισήγηση για το άνοιγμα των δημοτικών στις 11 Ιανουαρίου, προέβη σε προτάσεις για το γυμνάσιο και το λύκειο.

Το σχέδιο για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση προβλέπει «κλιμακωτό» άνοιγμα στις 18 Ιανουαρίου και στις 25 Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως η βασική πρόταση προβλέπει να επιστρέψουν αρχικά στις αίθουσες οι μαθητές της Γ΄Λυκείου στις 18 Ιανουαρίου, ενώ στις 25 θα ακολουθήσουν οι υπόλοιπες τάξεις του Γυμνασίου και του Λυκείου, αν φυσικά τα επιδημιολογικά δεδομένα επιτρέψουν τη συγκεκριμένη απόφαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Στην φυλακή ο δολοφόνος των Καλυβίων. Η απολογία του δολοφόνου που εκτέλεσε υπάλληλο του Κέντρου Υγείας.

Διχογνωμία, άλλωστε, υπάρχει ανάμεσα στους ειδικούς αλλά και εντός των κόλπων του Υπουργείου Παιδείας για το αν θα ανοίξει πρώτα η Γ’ Λυκείου και έπειτα οι υπόλοιπες τάξεις ή το αντίθετο.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Μέση βαθμολογία 4.2 / 5. Αριθμός ψήφων: 5

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ