Πότε θα γίνουν προσλήψεις αναπληρωτών σε ΖΕΠ και Παράλληλη Στήριξη. Προσλήψεις και στα ΙΕΚ Τουρισμού

1043
0
()

Πότε θα γίνουν προσλήψεις αναπληρωτών σε

ΖΕΠ και

Παράλληλη Στήριξη

Προσλήψεις και στα ΙΕΚ Τουρισμού

Στα τέλη του μήνα αναμένεται να ζητηθούν από τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης τα κενά για τα Τμήματα Υποδοχής και περίπου 15 Νοέμβρη θα έχουμε τις προσλήψεις εκπαιδευτικών στο πρόγραμμα ΖΕΠ, σύμφωνα με εκτιμήσεις από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Αναπληρωτών Δασκάλων, όπως τις δημοσιοποίησε σε ανάρτησή του στο facebook.

Σύμφωνα με τον ΠΑΣΑΔ:

Στις 30 Οκτωβρίου αναμένεται να ζητηθούν από τις ΔΠΕ τα κενά για ΤΥ και περίπου 15 Νοέμβρη θα έχουμε τις προσλήψεις στο πρόγραμμα ΖΕΠ.

Τα αιτήματα για παράλληλη αναμένεται να ζητηθούν στις 20 Οκτωβρίου για να έχουμε τις ανάλογες προσλήψεις, υπολογίζουμε, μέχρι την 7η Νοεμβρίου.

ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ εδώ, πως είναι η τελευταία χρονιά που θα έχουμε αυτόν τον τρόπο λειτουργίας της Παράλληλης Στήριξης και προβλέπουμε αναμόρφωση του θεσμού.

Σε κάθε περίπτωση, ο ΠΑΣΑΔ έχει συγκεκριμένη θέση και πρόταση, η οποία κατατέθηκε στο Παιδείας τον Φεβρουάριο του 2017, για δεύτερο δάσκαλο στην τάξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Το αυστηρό χρονοδιάγραμμα του Υπουργείου Παιδείας για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης έως το τέλος της χρονιάς

Συγκεκριμένη επίσης θέση και πρόταση, από το 2017, έχει και για την αναμόρφωση του θεσμού του Ολοήμερου Σχολείου, με επαναφορά του Υπεύθυνου Δασκάλου Ολοήμερου, στην οποία θα προσθέσει και το αίτημα η θέση αυτή να είναι οργανική.

……………………………………………………………………………………

Προκήρυξη πρόσληψης ωρομίσθιων εκπαιδευτικών με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη εκπαιδευτικών αναγκών των Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (I.E.K.) του Υπουργείου Τουρισμού, για την εκπαιδευτική περίοδο 2020-2021.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Μέση βαθμολογία / 5. Αριθμός ψήφων:

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ