Πως θα έχουν δωρεάν πρόσβαση οι μαθητές του Δήμου Μαρκοπούλου στη Δημοτική Πλαζ Αυλακίου (28/6-2/7)

375
5
(1)

Διευκρινίσεις για τη δωρεάν πρόσβαση στη Δημοτική Πλαζ Αυλακίου στο διάστημα 28/6 – 2/7 για όλους τους μαθητές του Δήμου Μαρκοπούλου

Αγαπητές Μαθήτριες και Μαθητές,

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης σχετικά με την πρωτοβουλία της Αντιδημάρχου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωνικής Πρόνοιας Μένης Βαμποράκη και του Προέδρου της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Μαρκοπούλου Χρήστου Μπισιώτη, για δωρεάν πρόσβαση στη Δημοτική Πλαζ Αυλακίου, όλων των μαθητών του Δήμου, στο διάστημα 28 Ιουνίου – 2 Ιουλίου 2021, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα ακόλουθα:

Η δωρεάν πρόσβαση ισχύει για όλους τους μαθητές, ακόμη και αν φοιτούν σε σχολεία (π.χ. ιδιωτικά) εκτός του Δήμου, αρκεί να είναι κάτοικοι του Δήμου Μαρκοπούλου.

Η συγκεκριμένη παροχή αφορά μόνο για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα 28 Ιουνίου – 2 Ιουλίου 2021.

Για πληροφορίες σχετικά με την έκδοση και παραλαβή του «πάσου» δωρεάν εισόδου, οι μαθητές που φοιτούν σε ιδιωτικά ή άλλα σχολεία εκτός Δήμου Μαρκοπούλου, μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο της Αντιδημαρχίας Παιδείας, στο τηλ. 22990-71706.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Θρίλερ στο Πόρτο Ράφτη, 69χρονος που είχε εξαφανιστεί βρέθηκε νεκρός σε γκρεμό

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία για τους μαθητές του Δήμου μας, αποτελεί μια προσπάθεια, να επιστεγαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η ολοκλήρωση μιας ιδιαίτερα δύσκολης σχολικής χρονιάς, που περιλάμβανε μήνες αποχής από τη δια ζώσης επαφή με την εκπαιδευτική διαδικασία, τους ανθρώπους και το ενεργό περιβάλλον του σχολείου, αλλά και τον εγκλεισμό στο σπίτι και την κοινωνική αποστασιοποίηση.

Περιμένουμε όλους τους μαθητές στη Δημοτική Πλαζ Αυλακίου, για το πιο χαρούμενο, ξέγνοιαστο και χαρούμενο καλοκαίρι!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Μέση βαθμολογία 5 / 5. Αριθμός ψήφων: 1

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ