Πρόστιμα 1,2 εκατ. ευρώ στον Δήμο Σαρωνικού για τη διαχείριση των παραλιακών καντινών

42
Δείτε όλες τις ειδήσεις του porto-rafti.gr και στο TWITTER κάντε κλικ στον σύνδεσμο: twitter.com/GrRafti
5
(1)

Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Σαρωνικού συζητήθηκε το σοβαρό θέμα των προστίμων που συρρέουν στο Δήμο για τη διαχείριση των παραλιακών καντινών, από το 2015 και μετά, αλλά ο τέως δήμαρχος Γιώργος Σωφρόνης απουσίαζε …

Όπως τόνισε ο δήμαρχος Πέτρο Φιλίππου «η κακοδιαχείριση και οι παρανομίες, είχαν ως αποτέλεσμα η ΑΔΜΚΕΣ από κερδοφόρα, μέσα σε 5 χρόνια να καταλήξει σε μια χρεοκοπημένη επιχείρηση, στην οποία καταλογίζονται πρόστιμα 1,2 εκατομμυρίων ευρώ, που ερμηνεύουν εύκολα την ένοχη σιωπή και απουσία του κ. Σωφρόνη».

Επίσης η δημοτική Αρχή δεσμεύτηκε για τα εξής:

– Τήρηση της νομιμότητας σε κάθε διαδικασία που αφορά τη Μονομετοχική και τη διαχείριση των παραλιών

– Προάσπιση με κάθε μέσο και τρόπο των δημοτών μας από τις συνέπειες που επιφέρουν οι χειρισμοί και οι επιλογές της προηγούμενης δημοτικής αρχής

– Καταλογισμό των πάσης φύσεων ευθυνών σε όλους όσοι εμπλέκονται με πράξεις ή παραλείψεις στη σκανδαλώδη πορεία της Μονομετοχικής, όπως αποφάσισε και το δημοτικό συμβούλιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Σπείρα από πορτοφολάδες ρήμαξε τους πελάτες στη λαϊκή αγορά της Αρτέμιδας

Συμπληρώνοντας ότι «οι δεσμεύσεις αυτές – που αποτελούν και πάγιες αρχές μας- δεν ελήφθησαν στο περιβάλλον της πολιτικής αντιπαλότητας. Οι πολίτες έχουν επιλέξει διοίκηση. Ελήφθησαν υπό το βάρος της υποχρέωσης που έχουμε να πληρώσουμε τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί στον Δήμο την περίοδο 2015-2019, λόγω της παράνομης διαχείρισης των παραλιών, με γνώμονα την υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος και της νομιμότητας».

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Μέση βαθμολογία 5 / 5. Αριθμός ψήφων: 1

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ