Που θα διακοπεί η υδροδότηση σε Πόρτο Ράφτη και Μαρκόπουλο στις 29/9.

224
5
(2)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΔΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ
ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΝ – ΒΕΛΤΙΩΣΕΩΝ
ΣΤΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ Τ. ΝΙΚΟΛΑΚΗ

Μαρκόπουλο 27/9/2022

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 29/9/2022 και μεταξύ των ωρών 8:30 π.μ. – 13:00 θα πραγματοποιηθεί διακοπή παροχή ύδατος στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα στο Πόρτο Ράφτη και ειδικότερα στον Άγιο Σπυρίδωνα, Περατή, Χέρωμα Μπάρτζη, Πούσι Γιάννη, Νταρδέ, Ντρίβλια και Λιγόρι, προκειμένου να γίνουν εργασίες συντήρησης – βελτίωσης στην δεξαμενή «Τ. Νικολάκη».

Καταβάλλεται σημαντική προσπάθεια από όλους για την ελαχιστοποίηση των οχλήσεων των κατοίκων της πόλης του Μαρκοπούλου από την εκτέλεση των έργων αυτών και ζητάμε την κατανόησή σας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΔΑΤΟΣ  ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΛΟΓΩ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ ΜΕ ΚΑΘΕΤΕΣ ΟΔΟΥΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ  ΠΟΛΕΩΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ»

Αγαπητοί συμπολίτες ,

Ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη  29/9/2022 και μεταξύ των ωρών 9:00 -13:00   στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου: «Αντικατάσταση τμήματος δικτύου ύδρευσης πόλεως Μαρκοπούλου»  θα πραγματοποιηθεί διακοπή παροχή ύδατος σε όλη την πόλη του Μαρκοπούλου  και προκειμένου να γίνουν οι κάθετες συνδέσεις με το υφιστάμενο δίκτυο των κάθετων  συμβαλλόντων οδών Μιχαιρίνας και Κ. Δ. Αλλαγιάννη.

Καταβάλλεται σημαντική προσπάθεια από όλους για την ελαχιστοποίηση των οχλήσεων των κατοίκων της πόλης του Μαρκοπούλου από την εκτέλεση των έργων αυτών  και ζητάμε την κατανόησή σας.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Μέση βαθμολογία 5 / 5. Αριθμός ψήφων: 2

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ