Πάγκαλος – Από το “μαζί τα φάγαμε” στο “μαζί το οδηγούμε”. Ως πρώην βουλευτής διεκδίκησε και πήρε δωρεάν αυτοκίνητο

219
4
(6)

Περίπου εννέα χρόνια από την απόσυρσή του από την πολιτική σκηνή της χώρας, ο Θεόδωρος Πάγκαλος πήρε νέο αυτοκίνητο από την Βουλή.

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», ο πρώην υπουργός και πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης φέρεται να μην ήταν ευχαριστημένος με τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα που του παρείχαν μέχρι τώρα.

Έστειλε, λοιπόν, επιστολή στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμένο περιγράφοντας την κατάσταση των έως τώρα αυτοκινήτων του (με λεπτομέρειες, δηλαδή τύπος και μάρκα αυτοκινήτου χιλιόμετρα κτλ). Το προηγούμενο ήταν παλιό, με πολλά χιλιόμετρα και με συνεχείς βλάβες…

Το αίτημα του κ. Πάγκαλου ικανοποιήθηκε, παρά το γεγονός ότι είναι εκτός πολιτικής από το 2012.

Οι πρώην βουλευτές δικαιούνται και με τον νόμο αυτοκίνητα από το κράτος.

Κάποιοι βέβαια θα έλεγαν ότι ίσως είναι καιρός να ανοίξει η συζήτηση για την αναθεώρηση αυτού του νόμου… Με την ίδια λογική, υπηρεσιακά αυτοκίνητα δικαιούνται και οι φυλακισμένοι πλέον Χρυσαυγίτες.

Ομολογώ ότι δεν γνώριζα ότι ο Θεόδωρος Πάγκαλος ως πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, δικαιούται κρατικό υπηρεσιακό αυτοκίνητο… Τώρα που το έμαθα κατάλαβα γιατί αυτή η χώρα έχει φθάσει στο βούρκο και στο τέλμα. Πληρώνει δηλαδή ο ελληνικός λαός αυτοκίνητα για συνταξιούχους βουλευτές. Εντελώς μπανανία δηλαδή.

Μάλιστα όπως έγραψε ο «Βηματοδότης» ο Θόδωρος Πάγκαλος έστειλε και σχετική επιστολή στον σημερινό αντιπρόεδρο της Ελληνικής κυβέρνησης, στον κ. Παναγιώτη Πικραμμένο, εις την οποία διαμαρτύρεται ότι τα αυτοκίνητα που μέχρι τώρα του παρέχει το κράτος είναι – λέει – σαράβαλα!

Μιλάμε για απίστευτο θράσος. Στην ίδια επιστολή ζητάει να του δοθεί καινούργιο υπηρεσιακό αυτοκίνητο, του κουτιού που λέμε, για να μετακινείται. Ποιος; Ο Πάγκαλος.

Τι λες ρε μεγάλε; Αλήθεια;

Ο άνθρωπος που στα πόθεν έσχες δήλωνε 58 ακίνητα (δεν ξέρω πόσα έχει πουλήσει μέχρι σήμερα και πόσα έχει κονομήσει) και έβγαινε στα κανάλια και κλαιγότανε ότι δεν μπορεί να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ για τα 58 του ακίνητα και ήθελε να τον λυπηθούμε.

Ο άνθρωπος που έβγαινε στα κανάλια και μας έλεγε – ψευδώς – ότι δεν μπορεί να ζήσει με 370 ευρώ σύνταξη, ενώ άπαντες ξέρουν ότι λαμβάνει υπουργική σύνταξη.

Αυτόν τον άνθρωπο που λείπει (ευτυχώς) 10 και πλέον χρόνια από την πολιτική, εξακολουθώ και τον πληρώνω εγώ κι εσείς και θέλει καινούργιο αυτοκίνητο!

Τόσα έφαγαν, δεν χόρτασαν; Πόσα θα φάνε πια; Έλεος κάπου.

Όχι ρε φίλε, αυτό δεν το χωράει ανθρώπινος νους. Ακόμα κι αν υπάρχει τέτοιος νόμος, πρέπει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ να καταργηθεί άμεσα από την σημερινή κυβέρνηση.

Όχι αυτοκίνητο να δικαιούνται, ούτε πατίνι.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Μέση βαθμολογία 4 / 5. Αριθμός ψήφων: 6

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ