Ο ΕΟΔΥ καλεί γιατρούς συνεργάτες αμοιβόμενους με Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών. 18 ακόμα υγειονομικοί θετικοί στον ιό

45
5
(1)

Ο ΕΟΔΥ καλεί γιατρούς συνεργάτες με αμοιβή με Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών.

18 ακόμα υγειονομικοί θετικοί στον ιό

Καλούνται ΠΕ Ιατροί, που ενδιαφέρονται να συνεργαστούν με τον ΕΟΔΥ με καθεστώς έκδοσης δελτίου παροχής υπηρεσιών, να υποβάλουν τις αιτήσεις τους στο πλαίσιο της υπ’αρ.17777/24.08.2020
Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, η οποία παραμένει ενεργή.
Διαβάστε την πρόσκληση εδώ:https://bit.ly/35uBOO4

Αυξάνονται διαρκώς τα κρούσματα κορωνοϊού ανάμεσα στους εργαζομένους των νοσοκομείων αναφοράς, με 18 απ’ αυτούς μάλιστα να καταγράφονται τις τελευταίες μέρες στο «Αττικόν», στο «Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης» και στο νοσοκομείο Καβάλας.

Όπως αναφέρει και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), «αισθανόμαστε πια οι υγειονομικοί ότι είμαστε στο έλεος του θεού. Κάθε ημέρα έχουμε νέα κρούσματα συναδέλφων που προσβάλλονται από τον ιό. Ζητάμε περισσότερα μέσα ατομικής προστασίας, τακτικά προληπτικά τεστ στους υγειονομικούς, να ισχύσει ξανά ο θεσμός της καραντίνας αλλά τίποτα».

Βάσει των στοιχείων που παραθέτει η ΠΟΕΔΗΝ, τα εργαζόμενα μέλη στα νοσοκομεία αναφοράς που έχουν «κολλήσει» κορωνοϊό, διαμορφώνονται ως εξής:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Κεραμέως "καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί για το άνοιγμα των σχολείων, υπάρχει αναστολή μέχρι 30 Νοεμβρίου"

14 στο Αττικό νοσοκομείο, εκ των οποίων 6 είναι τραυματιοφορείς, 1 τεχνικός και 7 ιατρονοσηλευτικό προσωπικό,

3 στο Ιπποκράτειο, με ένα κρούσμα να αποτελεί μια νοσηλεύτρια που εργάζεται στο αναισθησιολογικό και άλλους δύο γιατρούς, καθώς και

1 στο νοσοκομείο Καβάλας, που πρόκειται για νοσηλεύτρια.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Μέση βαθμολογία 5 / 5. Αριθμός ψήφων: 1

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ