Ο Δήμος Μαρκοπούλου ενημερώνει για τον τύπο απορριμμάτων που συγκεντρώνει από αυτοσχέδιες χωματερές

243
Δείτε όλες τις ειδήσεις του porto-rafti.gr και στο TWITTER κάντε κλικ στον σύνδεσμο: twitter.com/GrRafti

O Δήμος ενημερώνει τους κατοίκους του Πόρτο Ράφτη και σχολιάζει για τα απορρίμματα και τον τύπο των απορριμμάτων που συγκεντρώνει από τις αυτοσχέδιες χωματερές.

Δείτε παρακάτω την ενημέρωση:

Ένα  μικρό σχόλιο σχετικά με τους καθαρισμούς αυτοσχέδιων χωματερών, στο Πόρτο Ράφτη.

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Όπως βλέπετε και στις παρακάτω φωτογραφίες, συνεχίζονται συστηματικά οι Καθαρισμοί των αυτοσχέδιων χωματερών (πολλές φορές για τρίτη και τέταρτη φορά), στην περιοχή του Πόρτο Ράφτη: οδός Περικλέους, Άγιος Σπυρίδωνας και Πανόραμα. Δυστυχώς, ο μεγαλύτερος όγκος των προς αποκομιδή απορριμμάτων, αφορά σε κλαδέματα, κουφώματα και έπιπλα που πέταξαν διάφοροι ασυνείδητοι και όχι σε οικιακά απορρίμματα, όπως κανείς θα ανέμενε ..

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Σχόλιο porto-rafti.gr:

Αντίστοιχες φωτογραφίες με οικιακά απορρίμματα εκτός κάδων (στην πλειονότητα τους) εκτεθειμένα στη ζέστη αλλά και με βιοαπόβλητα έχουν αναρτηθεί σε ομάδες του Πόρτο Ράφτη στο fb συνοδευόμενες από παράπονα δημοτών για καθυστέρηση στην αποκομιδή τους από τον Δήμο και τις υπηρεσίες του. Είναι φανερό ότι οι κάδοι δεν επαρκούν για την ποσότητα των απορριμμάτων, αλλά και ότι οι κύκλοι αποκομιδής απαιτούν μεγαλύτερη ταχύτητα και περισσότερα μέσα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ