Ο Δήμος Μαρκοπούλου αναζητεί φιλόζωους εθελοντές για να κάνει τις συνθήκες ζωής των αδέσποτων καλύτερες

80
3.5
(2)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Μαρκόπουλο, 15/12/2021
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

Πρόσκληση υποβολής συμμετοχών για φιλόζωους εθελοντές

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμος Μαρκοπούλου καταβάλλει προσπάθεια για να κάνει τις συνθήκες διαβίωσης των αδέσποτων της πόλης καλύτερες. Για τη Δημοτική Αρχή η μέριμνα για τα αδέσποτα αποτελεί δείγμα πολιτισμού. Με πολύπλευρες δράσεις επιχειρεί βήμα – βήμα ώστε τα αδέσποτα να ζουν ανάμεσά μας ως οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου.

Σε περιοχές όπως αυτές του Δήμου μας, με ημιαγροτικό χαρακτήρα, η εποπτεία και περίθαλψη των αδέσποτων ζώων δεν είναι εύκολη υπόθεση. Για το λόγο αυτό, έχει εκπονηθεί ειδικό σχέδιο να δημιουργηθεί μια ομάδα φιλόζωων εθελοντών. Ο Δήμος μας δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους συμπολίτες μας που το επιθυμούν να αποτελέσουν κρίκο αυτής της αλυσίδας.

Οι τομείς εθελοντισμού που μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να δράσουν είναι:

Σίτιση αδέσποτων,

Προώθηση μέσω των social media των αδέσποτων προς υιοθεσία,

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ξεκινάει η γεωγραφική καταγραφή των αδέσποτων σκύλων στο Δήμο Μαρκοπούλου. Πως θα βοηθήσετε

Επίβλεψη γατοαποικίας,

Στοχευμένη κοινωνικοποίηση (αφορά εθελοντές που θα ειδικευτούν μετά από παρακολούθηση σχετικού σεμιναρίου που θα προσφερθεί δωρεάν από τον εκπαιδευτή & μέλος της πενταμελούς επιτροπής του Δήμου),

Περισυλλογή και διάσωση ζώων (αφορά εθελοντές που θα ειδικευτούν μετά από παρακολούθηση σχετικού σεμιναρίου που θα προσφερθεί δωρεάν από τον εκπαιδευτή & μέλος της πενταμελούς επιτροπής του Δήμου)

Για πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Μαρκοπούλου, στο τηλ. 22990-20116 ή 22990-20000 (κ. Σολανάκης Εμ.) και μέσω του email στο [email protected] .

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Μέση βαθμολογία 3.5 / 5. Αριθμός ψήφων: 2

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ