Ο Αμβρόσιος έβγαλε το “ψεκαστήρι” με το φάρμακο κατά του κοροναϊού. Έγινε το “έλα να δεις” στην εκκλησία

71
0
()

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη χθες το πρωί στον Ναό Αγίου Ιωάννου στο Ριόλο.

Ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος έβγαλε το «ψεκαστήρι» ισχυριζόμενος ότι έχει το ….φάρμακο για τον κορονοϊό, με τον αντιπεριφερειάρχη Αχαϊα Χαράλαμπο Μπονάνο να φωνάζει δυνατά «ντροπή».

Αρχικά είχε μιλήσει ο εφημέριος του Ναού πραγματοποιώντας μία καθαρά θρησκευτικού τύπου ομιλία και στη συνέχεια ανέβηκε στο «βήμα» ο κ. Αμβρόσιος ο οποίος ενημέρωσε πως είχε προσωπικούς λόγους από το παρελθόν και γι’ αυτό ήθελε να είναι παρών στην εορτή της συγκεκριμένης εκκλησίας.

Και ενώ μιλούσε για τον Αγιο Ιωάννη, προς το τέλος, έβγαλε από την τσέπη του το γνωστό «ψεκαστήρι» με τον Αγιασμό.

«Αυτό είναι το φάρμακο για κάθε αμαρτία όπως και το φάρμακο για τον κορονοϊό» ισχυρίστηκε. Προφανώς τα πολιτικά πρόσωπα που στέκονταν στην πρώτη σειρά απέναντι από το Ιερό τα ‘χασαν.

Ο αντιπεριφερειάρχης Αχαϊας Χαράλαμπος Μπονάνος αντέδρασε άμεσα. Γύρισε την πλάτη του στον ιεράρχη, φώναξε δυνατά τη λέξη «ντροπή» και αποχώρησε: «Αισθάνθηκα ότι ζω στον Μεσαίωνα. Παλεύουμε για να πείσουμε για την αλήθεια της επιστήμης και υπάρχουν ιεράρχες που προσπαθούν να μας πουν για το ψεκαστήρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ζήταγε "μίζα" 3.500 ευρώ για μία θέση σε Μ.Ε.Θ. Τι λέει ο διοικητής του νοσοκομείου. Παρέμβαση εισαγγελέα

Το ελάχιστο που είχα να κάνω ήταν να αποχωρήσω από τον Ναό. Αυτό που έγινε ήταν προσβολή στην αλήθεια της επιστήμης» τονίζει με δήλωσή του στην «Πελοπόννησο» ο κ. Μπονάνος.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Μέση βαθμολογία / 5. Αριθμός ψήφων:

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ