Ουρές χιλιομέτρων στην Αττική Οδό που ξεκινούν από Μαρκόπουλο

121
Δείτε όλες τις ειδήσεις του porto-rafti.gr και στο TWITTER κάντε κλικ στον σύνδεσμο: twitter.com/GrRafti

Φλεγόμενο όχημα επί της Αττικής Οδού στο ρεύμα προς Ελευσίνα. Το όχημα νωρίτερα είχε ανατραπεί. Το μποτιλιάρισμα ξεκινάει από την Κάντζα και φτάνει έως το Μαρκόπουλο.

Ρεπορτάζ Θάνος Κλωνόπουλος

Στις φλόγες τυλίχθηκε το όχημα που είχε νωρίτερα ανατραπεί στην Αττική Οδό.

Το βανάκι που ανετράπη στο ρεύμα προς Ελευσίνα, λίγο πριν από τον Σταυρό, μετά την έξοδο της Κάντζας, τυλίχθηκε στις φλόγες λίγες ώρες μετά.

Από το τροχαίο δεν υπάρχουν τραυματίες.

Η κίνηση στο σημείο είχε διακοπεί και έχουν σχηματιστεί ουρές χιλιομέτρων, που ξεκινούν από το Μαρκόπουλο και φτάνουν μέχρι την έξοδο 15.

Λίγο μετά τις 20:00 άνοιξε η μία από τις λωρίδες κυκλοφορίας, με την κίνηση των οχημάτων να είναι ιδιαιτέρως αυξημένη.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει ο Ant1, βανάκι με υγραέριο ανετράπη στο ρεύμα προς Ελευσίνα, λίγο πριν από τον Σταυρό, μετά την έξοδο της Κάντζας, και πήρε φωτιά λίγες ώρες μετά. Από το τροχαίο δεν υπάρχουν τραυματίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Δέκα συλλήψεις για κόντρες με οδηγούς χωρίς δίπλωμα οδήγησης. Αφαίρεση 36 αδειών και 82 παραβάσεις Κ.Ο.Κ.

Στο σημείο έχει διακοπή η κίνηση στο σημείο είχε διακοπεί με αποτέλεσμα να σχηματιστούν ουρές χιλιομέτρων, που ξεκινούν από το Μαρκόπουλο και φτάνουν μέχρι την έξοδο 15. Λίγο μετά τις 20:00 άνοιξε η μία από τις λωρίδες κυκλοφορίας, με την κίνηση των οχημάτων να είναι ιδιαιτέρως αυξημένη.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Μέση βαθμολογία / 5. Αριθμός ψήφων:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ