Οργή και αγανάκτηση στην Ανατολική Αττική για τις συνεχείς διακοπές ρεύματος της ΔΕΗ

119
Δείτε όλες τις ειδήσεις του porto-rafti.gr και στο TWITTER κάντε κλικ στον σύνδεσμο: twitter.com/GrRafti
0
()

Τελικά τι τρέχει με τη ΔΕΗ που υποτίθεται ότι… σώθηκε στο παρά πέντε από τη χρεοκοπία και με τον ΔΕΔΔΗΕ; Τα απαράδεκτα φαινόμενα με τις συνεχείς διακοπές ρεύματος που συνεχίζονται εκθέτουν τόσο τους αρμοδίους όσο και την κυβέρνηση.

Τελικά εν έτει 2020 ούτε το ηλεκτρικό ρεύμα δεν μπορεί να εξασφαλίσει το κράτος (πόσο μάλλον το… επιτελικό) στους πολίτες;

Η κακοκαιρία των τελευταίων ημερών προκάλεσε πολλά προβλήματά ηλεκτροδότησης σε περιοχές της Αττικής λίγα χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα: τα Βίλια, η Βάρη, η Βούλα, η Νέα Μάκρη, η Πετρούπολη, τα Βριλήσσια και το Πόρτο Ράφτη έμειναν για ώρες ή μέρες στο σκοτάδι.

Ο Διαχειριστής Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) απέδωσε τις πολύωρες διακοπές σε βλάβη στο δίκτυο ηλεκτροδότησης που προκλήθηκε λόγω της κακοκαιρίας. Οι διακοπές ρεύματος δεν περιορίστηκαν βέβαια στην ευρύτερη Αττική αλλά έπληξαν και περιοχές του κέντρου όπως η Κυψέλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Παραμένουν σε κατάσταση επαγρύπνησης τα τρία Σώματα στο Αιγαίο

Άγνωστο πότε θα λυθεί το πρόβλημα

Στον ΔΕΔΔΗΕ τρέχουν και δεν φτάνουν προκειμένου να αποκαταστήσουν τις ζημιές ενώ η κατάσταση χειροτερεύει από τον χιονιά. Έως τώρα δεν είναι σαφές πότε θα διορθωθεί η κατάσταση, όμως ο ΔΕΔΔΗΕ διαβεβαίωσε πως σε πολλά σημεία είναι σε εξέλιξη εργασίες.

Οι πολίτες που πληρώνουν αδρά το κόστος συντήρησης του δικτύου ηλεκτροδότησης της χώρας βρίσκονται αντιμέτωποι με το σκοτάδι και την ανετοιμότητα του ΔΕΗΔΕ κάθε φορά που παρουσιάζονται έκτακτες καιρικές συνθήκες.

Και οι υπεύθυνοι, αντί να έχουν φροντίσει να προετοιμαστούν κατάλληλα για τέτοια περιστατικά κρύβονται, κρύβονται πίσω από δικαιολογίες περί έκτακτων και απρόβλεπτων καταστάσεων η άλλες, παρόμοιες, εξηγήσεις που ελάχιστα ενδιαφέρουν τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις που έστω και καθυστερήσουν λίγο να πληρώσουν το ρεύμα απειλούνται με βαριές ποινές.

Ο Διαχειριστής Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας που έχει την αρμοδιότητα των γραμμών και των υποσταθμών μέσης και χαμηλής τάσης προτάσσει μάλιστα και τις τεράστιες ελλείψεις υλικών και προσωπικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ελπίδες από κοκτέιλ αντισωμάτων κατά του κοροναιού. Μπλοκάρει την είσοδο του ιού και θεραπεύει ασθενείς

Το αποτέλεσμα σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ είναι να μη γίνεται σωστή συντήρηση του δικτύου και με τις πρώτες ακραίες καιρικές συνθήκες να εκδηλώνονται διακοπές ρεύματος. Αστείες δικαιολογίες για άλλη μια φορά.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Μέση βαθμολογία / 5. Αριθμός ψήφων:

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ