Οι 4.500 εκπαιδευτικοί ειδικής τον Σεπτέμβριο στα σχολεία. Ούτε ένα ευρώ για τις 10.500 προσλήψεις γενικής αγωγής.

1475
0
()

Ο Πρωθυπουργός στο πλαίσιο των προγραμματικών δηλώσεων αναφέρθηκε στις 15.000 προσλήψεις στη Παιδεία.

Τόνισε ότι θα “τρέξουν” ώστε να προλάβουν τις διαδικασίες για την πρόσληψη των 4500 εκπαιδευτικών ειδικής, αλλά άφησε τις προσλήψεις των 10500 εκπαιδευτικών γενικής “σε βάθος χρόνου” που μπορεί να είναι και στο τέλος της τετραετίας.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, τόνισε ότι «δεν υπάρχει ούτε ένα ευρώ εγγεγραμμένο για τους 10.500 μόνιμους εκπαιδευτικούς και είναι πολύ δύσκολο να το αντιμετωπίσουμε.

Θα δώσουμε όμως μάχη για να πετύχουμε αυτές τις προσλήψεις σε βάθος χρόνου. Γιατί είναι απαράδεκτο να καλύπτονται οι θέσεις με αναπληρωτές».

Ο Πρωθυπουργός επανέλαβε επίσης ότι θα προχωρήσουν οι 4.500 προσλήψεις στην Ειδική Αγωγή, για τις οποίες, όπως είπε, λόγω του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν προχώρησε όσο έπρεπε τις διαδικασίες, πρέπει να δώσουμε αγώνα δρόμου για να είναι οι συγκεκριμένοι εκπαιδευτικοί στα σχολεία το Σεπτέμβριο.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Φοιτήτρια εγκατέλειψε τις σπουδές της μετά από σεξουαλική παρενόχληση από καθηγητή. Την "έκοβε" για να υποκύψει

Μέση βαθμολογία / 5. Αριθμός ψήφων:

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ