Ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες της Α΄ Φάσης για το δίκτυο αποχέτευσης στο Πόρτο Ράφτη!

482
5
(5)

Ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες της Α΄ Φάσης για το δίκτυο αποχέτευσης στο Πόρτο Ράφτη!

Οι εργασίες ξεκίνησαν σήμερα παρουσία του Δημάρχου Μαρκοπούλου Κωνσταντίνου Αλλαγιάννη, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρη Κολιαβασίλη, του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της αναδόχου εταιρείας ΕΡΤΕΚΑ Γιώργου Ψυχαράκη και του Δημοτικού Συμβούλου Ιωάννη Στρατουδάκη.

 

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Μεγάλη μέρα για τον Δήμο Μαρκοπούλου, αφού ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες της Α΄ Φάσης για την κατασκευή του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στο Πόρτο Ράφτη, παρουσία του Δημάρχου Μαρκοπούλου Κωνσταντίνου Αλλαγιάννη, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρη Κολιαβασίλη, του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της αναδόχου εταιρείας ΕΡΤΕΚΑ Γιώργου Ψυχαράκη και του Δημοτικού Συμβούλου Ιωάννη Στρατουδάκη.

Ο Δήμος γυρίζει σελίδα σε επίπεδο υποδομών και ανάπτυξης, επιτέλους συμμορφώνεται στα προβλεπόμενα άρθρα 3 και 4 της οδηγίας 91/271/ΕΟΚ, μακριά από τις καθυστερήσεις και αναβολές του παρελθόντος, υλοποιώντας ένα από τα μεγαλύτερα έργα υποδομής για τον τόπο μας.

Σε τυπικό επίπεδο, αυτό κατέστη δυνατό με την υπογραφή σύμβασης ύψους 10.458.710,87 € (χωρίς ΦΠΑ) με την ανάδοχο εταιρεία ΕΡΤΕΚΑ Α.Ε., τη Δευτέρα 21-12-2020, για την εκτέλεση κατασκευής του υποέργου 1: «Δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων Πόρτο Ράφτη – Α’ Φάση», με συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου τους τριάντα έξι (36) μήνες.

Ουσιαστικά όμως, οφείλεται στην επιμονή και προγραμματισμό της Δημοτικής Αρχής και την αφοσίωση των στελεχών και υπαλλήλων του Δήμου, που μόχθησαν και συνεργάστηκαν άψογα, για να έρθει επιτέλους αυτή η ιστορική μέρα που επιτρέπει στους δημότες να κοιτάζουν το μέλλον της πόλης τους, με περισσότερη αισιοδοξία!

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Μέση βαθμολογία 5 / 5. Αριθμός ψήφων: 5

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ