Ξεκίνησαν ασφαλτοστρώσεις εσωτερικών δρόμων του Πόρτο Ράφτη.

601
5
(4)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                              Μαρκόπουλο, 7/6/2021
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

 Ασφαλτόστρωση οδών Αγ. Νικολάου και Γιαννούλη Χαλεπά στο Πόρτο Ράφτη

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Μαρκοπούλου Κωνσταντίνου Δ. Αλλαγιάννη και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και Υ.ΔΟΜ. Δημήτρη Κολιαβασίλη, ο Δήμος Μαρκοπούλου, ανταποκρινόμενος σε αιτήματα δημοτών, προχώρησε σε εργασίες ασφαλτόστρωσης της οδού Αγίου Νικολάου στην περιοχή του “Κάστρου” και της οδού Γιαννούλη Χαλεπά στο «λόφο «Καπεταναίων», στο Πόρτο Ράφτη.

Συγκεκριμένα, για την οδό Αγ. Νικολάου έγινε τμηματική ασφαλτόστρωση συνολικού μήκους περίπου 500 μ. για την αποκατάσταση της οδού, που είναι η κεντρικότερη που εξυπηρετεί την περιοχή της Περατής («Κάστρο»).

Επίσης, στην οδό Γιαννούλη Χαλεπά, που χαρακτηρίζεται από μεγάλη κλίση και εξυπηρετεί την πρόσβαση πλειάδας κατοίκων του λόφου «Καπεταναίων», πραγματοποιήθηκε κατασκευή με αντιολισθηρή άσφαλτο υψηλών προδιαγραφών, μήκους περίπου 100 μ..

Οι εργασίες και στους δύο δρόμους, έγιναν με ιδία μέσα του Δήμου, με συμβάσεις προμήθειας υλικών που σύναψε ο Δήμος, για να έχει τη δυνατότητα της αποκατάστασης, όπου απαιτείται, για τη συντήρηση και αποκατάσταση του οδικού δικτύου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Πως θα πηγαίνουν εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι στον οδοντίατρο. Οι οδηγίες της ομοσπονδίας οδοντιάτρων

Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό, να βρίσκεται καθημερινά κοντά στον δημότη, όχι μόνο για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πολύμηνης πανδημίας, σε υγειονομικό, ψυχολογικό και κοινωνικό επίπεδο, αλλά και για τη συνεχή βελτίωση της καθημερινότητας και της εξυπηρέτησης των σύγχρονων αναγκών του.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Μέση βαθμολογία 5 / 5. Αριθμός ψήφων: 4

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ