Νέος διαγωνισμός για μάσκες στα σχολεία. Έκπτωτοι δύο προμηθευτές

336
0
()

Νέος διαγωνισμός για μάσκες στα σχολεία

Έκπτωτοι δύο προμηθευτές

Σε επείγουσα συνεδρίαση προχωράει αυτή την ώρα του ΔΣ της ΚΕΔΕ. Στόχος είναι να προχωρήσει ο νέος διαγωνισμός για τις περίφημες μάσκες –«κουκούλες».

Το ύψος του ποσού θα φτάσει στα 3,3 εκατ. ευρώ και η προθεσμία υποβολής προσφορών είναι έως την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 12.00.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, , είχε πει ότι μέσα στον Οκτώβριο θα μοιραστεί η δεύτερη παρτίδα και η τρίτη παρτίδα μέσα στο Νοέμβριο.

Όπως είχε γράψει η aftodioikisi.gr μέχρι πριν από λίγες ημέρες ο διαγωνισμός ήταν «στον αέρα» καθώς δεν είχε ξεκαθαρίσει η νομική διαδικασία που θα ακολουθηθεί: Δηλαδή, αν θα συνεχισθεί ο ίδιος διαγωνισμός ή θα διεξαχθεί νέος! Τελικώς, αποφασίσθηκε να γίνει νέος.

Ποιοι ανάδοχοι αποσύρονται και ποιοι κηρύσσονται έκπτωτοι

Παράλληλα από το διαγωνισμό αποσύρεται ο ανάδοχος που είχε στείλει τις ακατάλληλες μάσκες σε σχολεία του δήμου Θεσσαλονίκης. Ενώ κηρύσσονται έκπτωτες και δύο εταιρείες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Επίθεση φιλίας από Τουρκία σε Ε.Ε. ενόψει της Συνόδου Κορυφής που θα κληθεί να αποφασίσει για κυρώσεις

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ  Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η  ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ

Καλείστε σε διά περιφοράς συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, σήμερα Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 16:00, με θέματα:

  1. Λύση, με κοινή συναίνεση, των συμβάσεων μεταξύ της ΚΕΔΕ και των εταιρειών «ΛΙΑΣΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Μ.Ι.Κ.Ε. – ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ» και «Ι. & Α. ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΗ Ο.Ε.».
  2. Κήρυξη έκπτωτου σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016 και του όρους της αρ. πρωτ.: 2811/27.8.2020 προκήρυξης, των εταιρειών «ELDO Α.Ε.» και «ΤΟΥΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ».
  3. Έγκριση διαδικασίας σύναψης σύμβασης προμήθειας υγειονομικού υλικού (μασκών) σε μαθητές και εκπαιδευτικό προσωπικό για λογαριασμό των Δήμων σύμφωνα με το άρθρο τέταρτο της από 22-08-2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (Α’ 161), συνολικού προϋπολογισμού 3.307.200,00 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 6% – Έγκριση όρων Διακήρυξης Διαγωνισμού άρθρου 32 Ν.4412/2016 – Ανάκληση δέσμευσης ποσού και διάθεσης αυτού από τον Π/Υ ΚΕΔΕ 2020 – Διάθεση πίστωσης – Συγκρότηση Επιτροπών Διαγωνισμού.

aftodioikisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Σουλτς - "Ο Ορμπάν θα οπισθοχωρήσει, τα κράτη θα πάρουν τα κονδύλια που χρειάζονται για την πανδημία"

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Μέση βαθμολογία / 5. Αριθμός ψήφων:

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ