Νέα επίθεση μητέρας μαθητή κατά εκπαιδευτικών πάλι σε σχολική μονάδα της Κρήτης. Συνελήφθη από την αστυνομία

148
0
()

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Γυμνάσιο-Λύκειο Βουκολιών, κατά τη διάρκεια κατάληψης μερίδας μαθητών και γονέων που διαφωνούν με τις μάσκες στα σχολεία – Οι εκπαιδευτικοί απευθύνθηκαν στην αστυνομία και η μητέρα συνελήφθη

Τη στήριξή στους διευθυντές του Γυμνασίου και Λυκείου Βουκολιών, στην Κρήτη, που «δέχτηκαν απροκάλυπτη και αναίτια επίθεση από γονέα μαθητή» δηλώνουν με ψήφισμά τους οι Σύλλογοι Διδασκόντων των σχολείων.

Υπενθυμίζεται ότι στο σχολείο πραγματοποίησαν κατάληψη μία μικρή μερίδα μαθητών και γονέων που διαφωνούν με τις μάσκες στα σχολεία. Μάλιστα, έπειτα από τις τη στάση γονέα οι δύο διευθυντές προχώρησαν σε μήνυση εναντίον της, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Αναλυτικά το ψήφισμα των Συλλόγων Διδασκόντων Γυμνασίου και Λυκείου Βουκολιών:

«Οι Σύλλογοι Διδασκόντων Γυμνασίου και Λυκείου Βουκολιών δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους διευθυντές Σαμαρά Κωνσταντίνο και Αρετάκη Στεφανία του Γυμνασίου και Λυκείου Βουκολιών αντίστοιχα, οι οποίοι στην προσπάθειά τους να εφαρμόσουν τους κανόνες εύρυθμης λειτουργίας των σχολείων και υγιεινής, σύμφωνα με το Πρωτόκολλο του Υπουργείου Παιδείας, δέχτηκαν απροκάλυπτη και αναίτια επίθεση από γονέα μαθητή, κατά τη διάρκεια της κατάληψης που πραγματοποίησαν οι μαθητές στις 15-09-2020.
Για το λόγο αυτό συντάσσεται και υπογράφεται το παρόν ψήφισμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Συνελήφθη 56χρονος που ενέχετε σε παιδική πορνογραφία. Στη δημοσιότητα στοιχεία 53χρονου που ασελγούσε σε παιδιά

Οι Σύλλογοι διδασκόντων Γυμνασίου και Λυκείου Βουκολιών»

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Μέση βαθμολογία / 5. Αριθμός ψήφων:

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ