Νέα απώλεια εκπαιδευτικού πατέρα πέντε παιδιών, από τον κοροναϊό. “Έφυγε” στο νοσοκομείο Βόλου.

60
0
(0)

Μια νέα απώλεια εκπαιδευτικού που είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό θρηνεί η εκπαιδευτική κοινότητα και η κοινωνία της Νέας Αγχιάλου.

Πρόκειται για τον Λάμπρο Κατσαρό, εκπαιδευτικό, πατέρα πέντε παιδιών, που υπηρετούσε στο Γυμνάσιο της Νέας Αγχιάλου.

Ο άτυχος εκπαιδευτικός, που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ανεμβολίαστος, έδωσε τη μάχη με τον κορωνοϊό, ωστόσο δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου και νοσηλευόταν, ανήμερα τα Χριστούγεννα

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τον χαμό του, με συναδέλφους και φίλους να σπεύδουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να τον αποχαιρετήσουν.

«Καλό ταξίδι καλέ μου φίλε… Η απώλειά σου αφήνει πολλά κενά… Δυσκολεύομαι να το πιστέψω… Πόσο άδικο και κρίμα… Καλό Παράδεισο Λάμπρο μου!», γράφει συνάδελφός του.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Αριθμός ψήφων: 0

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ