Με νέο στόλο 7 αυτοκινήτων και μηχανημάτων καθαριότητας ο Μαραθώνας με χρονομίσθωση 8 ετών

43
5
(1)

Παραδόθηκε ο νέος στόλος οχημάτων στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Μαραθώνος, όπως ανακοίνωσε κι επίσημα ο Δήμαρχος κ. Στέργιος Τσίρκας, στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίτης 22/10/2019.

Πρόκειται για πέντε απορριμματοφόρα, ένα φορτηγό με γερανό και αρπάγη κι έναν τράκτορα, για τα οποία είχε υπογραφεί σύμβαση χρονομίσθωσης από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή του Δήμου Μαραθώνος με την εταιρία Α. Καούσης Α.Ε. κι επαναδιαπραγματεύτηκε η σημερινή Διοίκηση του Δήμου.

Από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων του κι εφόσον ενημερώθηκε για την εν λόγω σύμβαση, ο Δήμαρχος κ. Στέργιος Τσίρκας ξεκίνησε αλληλογραφία και σκληρές διαπραγματεύσεις με την εταιρία Α. Καούσης Α.Ε. πιέζοντας για συμφερότερους όρους αποπληρωμής του δανείου, ενέργειες οι οποίες έφεραν το προσδοκώμενο αποτέλεσμα και ως εκ τούτου η σύμβαση χρονομίσθωσης για την αποπληρωμή του συνολικού συμβατικού ποσού (1.040.000,00 πλέον ΦΠΑ 24%) θα γίνει σε 8 έτη, αντί των 5 ετών που ήταν η αρχική, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση για τον Δήμο Μαραθώνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση κακοποίησης της Ολυμπιονίκου Σοφίας Μπεκατώρου

«Ο Δήμος Μαραθώνος παίρνει πραγματικά ανάσες σε πολύ δύσκολους οικονομικά καιρούς ύστερα από την επιτυχή αυτή επαναδιαπραγμάτευση» δηλώνει ικανοποιημένος ο Δήμαρχος κ. Στέργιος Τσίρκας, απευθύνοντας παράλληλα, ευχαριστίες στους συνεργάτες του, αιρετούς και μη, οι οποίοι συνέβαλλαν στην επιτυχία της εν λόγω διαπραγμάτευσης.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Μέση βαθμολογία 5 / 5. Αριθμός ψήφων: 1

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ