Με γοργούς ρυθμούς η αποκομιδή των σκουπιδιών και κλαδεμάτων στο Πόρτο Ράφτη

449
Δείτε όλες τις ειδήσεις του porto-rafti.gr και στο TWITTER κάντε κλικ στον σύνδεσμο: twitter.com/GrRafti
4.8
(10)

Με το χρόνο να κυλά αντίστροφα για το ειδικό Δημοτικό Συμβούλιο που υποσχέθηκε σε 15 ημέρες από την ημέρα ορκωμοσίας του ο Δήμαρχος κος Αλλαγιάννης, τα συνεργεία αποκομιδής του Δήμου και ο νέος αντιδήμαρχος καθαριότητας κος Αϊδινιώτης έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου ώστε να παρουσιάσουν μία πολύ βελτιωμένη κατάσταση στον τομέα της καθαριότητας.

Ας μην ξεχνάμε ότι όλοι οι κάτοικοι το έχουν δει ως ένα στοίχημα για τη νέα Δημοτική Αρχή.

Γοργοί ρυθμοί αποκομιδής

Συγκεκριμένα χθες Παρασκευή με βαρέα οχήματα στις 16.00-17.30 καθαρίστηκε ο σκουπιδότοπος της Αγίου Γεωργίου ενώ απέμειναν μερικά κλαδέματα (λίγα) σε σημείο που δεν φαίνονται από τον κεντρικό δρόμο. Επίσης καθαρίστηκαν όλοι οι κάδοι καθώς και πεταμένες σακούλες με σκουπίδια στον δρόμο που έκλειναν μαζί με τα κλαδέματα το οδόστρωμα. Δεν καθαρίστηκαν σκουπίδια και στρώματα πίσω από το ανάχωμα επί της Αγίου Γεωργίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Χάλκινο μετάλλιο για τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες Μαγειρικής

Σήμερα το συνεργείο καθαριότητας το είδαμε το πρωί σε δύο σημεία στην Αγίου Σπυρίδωνος όπου καθάρισε 2 χωματερές με κλαδέματα και σκουπίδια (η μία επί του δρόμου είχε μήκος 30 μέτρα περίπου)

Σήμερα επίσης το συνεργείο το είδαμε μεσημέρι στις 13.00 να καθαρίζει χωματερές στο Πανόραμα επί του δρόμου. Από τις 4 μεγάλες περιοχές εναπόθεσης καθαριζόταν την ώρα που περάσαμε η μία από αυτές.

Είναι σαφές ότι ο Δήμαρχος έδωσε στον εαυτό του και στον αντιδήμαρχο καθαριότητας 15 ημέρες προθεσία προκειμένου να παρουσιάσουν στο πρώτο ειδικό δημοτικό συμβούλιο μία κατάσταση σαφώς καλύτερη από αυτήν που άφησε ο πρώην Δήμαρχος κος Μεθενίτης.

Θα τα καταφέρουν σε 15 ημέρες;

Με αυτούς τους ρυθμούς είναι σίγουρο ότι κάτι καλό θα έχουν να πουν και να ανακοινώσουν για την κατάσταση της καθαριότητας.

Φυσικά σε όλη αυτή τη προσπάθεια οι υπάλληλοι της καθαριότητας του Δήμου έχουν τον σημαντικότερο ρόλο και σε αυτούς θα οφείλετε η όποια επιτυχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Έπεσε η πρώτη "καμπάνα" σε κωπηλάτη όρθιας κοπηλασίας (SUP) που ενεργοποίησε διάσωση του από το λιμενικό

Ας το ευχηθούμε.

Eιδικό Δημοτικό Συμβούλιο

Ας ελπίσουμε να κάνουν την πρώτη ειδική συνάντηση για τα σκουπίδια μία τυπική διαδικασία και να έχουν συλλέξει τα περισσότερα από τα σκουπίδια και κλαδέματα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εκτεθεί ανεπανόρθωτα η προηγούμενη δημοτική αρχή.

Χώροι εναπόθεσης κλαδεμάτων

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει ο Δήμος μέσω αποφάσεων που ανάρτησε στη Διαύγεια πληρώνει για δύο χώρους (οικόπεδα) εναπόθεσης κλαδεμάτων.

Προτείνουμε ο Δήμος να κάνει γνωστό που είναι αυτοί οι χώροι ώστε όσοι έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν απευθείας το κλαδέματα σε αυτούς τους χώρους δωρεάν και να μην τα πετάνε στους δρόμους.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Μέση βαθμολογία 4.8 / 5. Αριθμός ψήφων: 10

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ