Με γοργούς ρυθμούς η αποκομιδή των σκουπιδιών και κλαδεμάτων στο Πόρτο Ράφτη

433

Με το χρόνο να κυλά αντίστροφα για το ειδικό Δημοτικό Συμβούλιο που υποσχέθηκε σε 15 ημέρες από την ημέρα ορκωμοσίας του ο Δήμαρχος κος Αλλαγιάννης, τα συνεργεία αποκομιδής του Δήμου και ο νέος αντιδήμαρχος καθαριότητας κος Αϊδινιώτης έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου ώστε να παρουσιάσουν μία πολύ βελτιωμένη κατάσταση στον τομέα της καθαριότητας.

Ας μην ξεχνάμε ότι όλοι οι κάτοικοι το έχουν δει ως ένα στοίχημα για τη νέα Δημοτική Αρχή.

Γοργοί ρυθμοί αποκομιδής

Συγκεκριμένα χθες Παρασκευή με βαρέα οχήματα στις 16.00-17.30 καθαρίστηκε ο σκουπιδότοπος της Αγίου Γεωργίου ενώ απέμειναν μερικά κλαδέματα (λίγα) σε σημείο που δεν φαίνονται από τον κεντρικό δρόμο. Επίσης καθαρίστηκαν όλοι οι κάδοι καθώς και πεταμένες σακούλες με σκουπίδια στον δρόμο που έκλειναν μαζί με τα κλαδέματα το οδόστρωμα. Δεν καθαρίστηκαν σκουπίδια και στρώματα πίσω από το ανάχωμα επί της Αγίου Γεωργίου.

Σήμερα το συνεργείο καθαριότητας το είδαμε το πρωί σε δύο σημεία στην Αγίου Σπυρίδωνος όπου καθάρισε 2 χωματερές με κλαδέματα και σκουπίδια (η μία επί του δρόμου είχε μήκος 30 μέτρα περίπου)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  13,6% αύξηση στα τουριστικά έσοδα το 7μηνο του 2019

Σήμερα επίσης το συνεργείο το είδαμε μεσημέρι στις 13.00 να καθαρίζει χωματερές στο Πανόραμα επί του δρόμου. Από τις 4 μεγάλες περιοχές εναπόθεσης καθαριζόταν την ώρα που περάσαμε η μία από αυτές.

Είναι σαφές ότι ο Δήμαρχος έδωσε στον εαυτό του και στον αντιδήμαρχο καθαριότητας 15 ημέρες προθεσία προκειμένου να παρουσιάσουν στο πρώτο ειδικό δημοτικό συμβούλιο μία κατάσταση σαφώς καλύτερη από αυτήν που άφησε ο πρώην Δήμαρχος κος Μεθενίτης.

Θα τα καταφέρουν σε 15 ημέρες;

Με αυτούς τους ρυθμούς είναι σίγουρο ότι κάτι καλό θα έχουν να πουν και να ανακοινώσουν για την κατάσταση της καθαριότητας.

Φυσικά σε όλη αυτή τη προσπάθεια οι υπάλληλοι της καθαριότητας του Δήμου έχουν τον σημαντικότερο ρόλο και σε αυτούς θα οφείλετε η όποια επιτυχία.

Ας το ευχηθούμε.

Eιδικό Δημοτικό Συμβούλιο

Ας ελπίσουμε να κάνουν την πρώτη ειδική συνάντηση για τα σκουπίδια μία τυπική διαδικασία και να έχουν συλλέξει τα περισσότερα από τα σκουπίδια και κλαδέματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ποιος σκότωσε τη Λουίζα το υπέροχο παπάκι στο λιμάνι του Πόρτο Ράφτη;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εκτεθεί ανεπανόρθωτα η προηγούμενη δημοτική αρχή.

Χώροι εναπόθεσης κλαδεμάτων

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει ο Δήμος μέσω αποφάσεων που ανάρτησε στη Διαύγεια πληρώνει για δύο χώρους (οικόπεδα) εναπόθεσης κλαδεμάτων.

Προτείνουμε ο Δήμος να κάνει γνωστό που είναι αυτοί οι χώροι ώστε όσοι έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν απευθείας το κλαδέματα σε αυτούς τους χώρους δωρεάν και να μην τα πετάνε στους δρόμους.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Μέση βαθμολογία / 5. Αριθμός ψήφων:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ