Μαρκόπουλο: Φωτογραφίες από το “σπίτι του Big Brother” που χτίζεται με γρήγορους ρυθμούς

495
5
(1)

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για την πολυναμενόμενη επιστροφή του Big Brother μέσα στον Μάρτιο από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Το τεράστιο πολυτελές σπίτι κοντά στα ΚΑΠΑ Studios, με πολλούς εξωτερικούς χώρους και πισίνα, βρίσκεται σε φάση αποπεράτωσης αυτές τις μέρες, καθώς οι χρόνοι πιέζουν, αφού θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις αρχές Μαρτίου.

Η πρεμιέρα του απόλυτου reality show που επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση προγραμματίζεται για τον επόμενο μήνα, οπότε και θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή του σπιτιού που θα φιλοξενήσει τους 16 συμμετέχοντες παίκτες.

8.000 δηλώσεις για το ΒΒ

Είναι εντυπωσιακό ότι έφτασαν τις 8.000 οι αιτήσεις συμμετοχής όλων εκείνων που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για να διεκδικήσουν μία από τις θέσεις της τελικής 16άδας. Ανάμεσά τους, περιλαμβάνονται χιλιάδες υποψήφιοι από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας, με εντυπωσιακά βιογραφικά καριέρας -πολιτικοί μηχανικοί μέχρι και δικηγόροι!- ενώ οι ηλικίες, η κοινωνική τους προέλευση, το μορφωτικό επίπεδο και τα προσωπικά τους ενδιαφέροντα καλύπτουν μία τεράστια γκάμα της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας.

Από τους 8.000 ενδιαφερόμενους, επιλέχθηκαν 150, στη συνέχεια μόλις 40, κατόπιν 30 και αυτή την περίοδο γίνεται η τελική επιλογή, με τις υποδείξεις ψυχολόγου, για να αναδειχτούν οι 16 που θα είναι έτοιμοι να συγκατοικήσουν στο σπίτι του ΒΒ.

Ο Big Brother δεν κοιμάται ποτέ

24 ώρες το 24ωρο, σε καθημερινή βάση πρόκειται να καταγράφεται από τις τηλεοπτικές κάμερες η ζωή των 16 διαγωνιζομένων μέσα στο σπίτι. Οι άνετοι χώροι, οι υποδομές, η επιλογή της οικοσκευής και των υπολοίπων στοιχείων μέσα στο σπίτι -θα υπάρχει μέχρι και τζακούζι!- πρόκειται, όπως λένε οι πληροφορίες, να δικαιώσουν την απόφαση του ΣΚΑΪ να μην αναθέσει σε κάποια εξωτερική εταιρεία, αλλά να αναλάβει εξ ολοκλήρου με εσωτερική παραγωγή την υλοποίηση του απαιτητικού project.

To budget που εξοικονομήθηκε έτσι, πρόκειται να δαπανηθεί στις εντυπωσιακές δοκιμασίες που σχεδιάζονται για να υποβληθούν οι παίκτες. Μάλιστα, και σύμφωνα με τα διεθνή standards του συγκεκριμένου τηλεοπτικού project, έχει προβλεφτεί και άμεσα θα έχει ολοκληρωθεί το control room του σπιτιού, όπου τεχνικοί, δημοσιογράφοι, viewers και cameramen «παρακολουθούν» και καταγράφουν την καθημερινότητα των 16 υποψήφιων νικητών.

protothema.gr

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Μέση βαθμολογία 5 / 5. Αριθμός ψήφων: 1

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ