Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τη θανάτωση ζώων συντροφιάς στον Δήμο Μαραθώνα

79
Δείτε όλες τις ειδήσεις του porto-rafti.gr και στο TWITTER κάντε κλικ στον σύνδεσμο: twitter.com/GrRafti
5
(1)

Ο Δήμος Μαραθώνος καταδικάζει την ενέργεια κάποιων ασυνείδητων οι οποίοι δηλητηρίασαν και οδήγησαν στο θάνατο ανυπεράσπιστα αδέσποτα ζώα, το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019, στις περιοχές του Γραμματικού και του Άνω Σουλίου του Δήμου μας.

Οι ασυνείδητοι αυτοί πολίτες όχι μόνο δεν υπολόγισαν τη ζωή των αδέσποτων ζώων αλλά με την αυθαίρετη ρίψη των δηλητηριασμένων αντικειμένων σε κοινόχρηστους χώρους έθεσαν σε σοβαρό κίνδυνο ακόμη και την υγεία και τη ζωή μικρών παιδιών που κινούνται και παίζουν σε αυτούς.

Τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς προστατεύονται από το ν.4039/2012 όπως τροποποιήθηκε από τις διατάξεις του ν.4235/2015 και πράξεις όπως ο βασανισμός, η κακοποίηση, η δηλητηρίαση, η βάναυση μεταχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς κ.λπ. τιμωρούνται με ποινή φυλάκισης και μεγάλο χρηματικό πρόστιμο.

Ο Δήμος μας καθώς και το Φιλοζωικό Σωματείο Μαραθώνα «Η Κοίτη» υποβάλαμε από κοινού μήνυση κατά παντός υπευθύνου ώστε να ανευρεθούν οι υπαίτιοι της απάνθρωπης αυτής ενέργειας και να τιμωρηθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ποιες εκπαιδευτικές δομές παραμένουν κλειστές και μετά την 1η Ιουνίου

Τέτοιες ενέργειες δυσφημίζουν τον Δήμο μας και πρέπει όλοι να συμβάλλουμε ώστε να μην επαναληφθούν τέτοια λυπηρά γεγονότα.

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Μαραθώνος

Δημήτρης Παπαιωάννου

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Μέση βαθμολογία 5 / 5. Αριθμός ψήφων: 1

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ