Κεραμέως “νέοι μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών εφόσον επανεκλεγούμε ως κυβέρνηση”.

262
0
()

Η υπουργός Παιδείας και θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως μιλάει σήμερα στην “Political” για τα θέματα των υποκλοπών και των επερχόμενων εκλογών, καθώς και για την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, τη συνεργασία με τα αμερικανικά πανεπιστήμια, την επαγγελματική εκπαίδευση και τους διορισμούς των εκπαιδευτικών.

Στο τελευταίο θέμα, τους διορισμούς των εκπαιδευτικών, η ερώτηση του δημοσιογράφου Σωτήρη Πίκουλα και η απάντηση της υπουργού Παιδείας είναι η παρακάτω:

Δημοσιογράφος: Πόσες προσλήψεις θα γίνουν το επόμενο διάστημα για να μην υπάρξει πλέον κανένα κενό στα σχολεία όλων των βαθμίδων;

Νίκη Κεραμέως: Η μεγαλύτερη επένδυση στην εκπαίδευση είναι η επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό της. Δώδεκα χρόνια στη χώρα δεν είχε γίνει ούτε ένας μόνιμος διορισμός εκπαιδευτικών Τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε διορίσει 25.000 εκπαιδευτικούς, 6.000 στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση και τους υπόλοιπους στη Γενική Εκπαίδευση

Εφόσον ο ελληνικός λαός ανανεώσει την εμπιστοσύνη του στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο στόχος μας είναι να συνεχιστούν η ενίσχυση και ο εξορθολογισμός του προσωπικού προκειμένου να στελεχωθούν τα σχολεία μας με πρόσθετο μόνιμο προσωπικό και οι αναπληρωτές εντέλει να κάνουν αυτό που λέει πραγματικά ο όρος δηλαδή να αναπληρώνουν μόνο σε έκτακτες ανάγκες που προκύπτουν πχ από ασθένειες εγκυμοσύνες ατυχήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Σε αυτές τις περιοχές θα είναι κλειστά τα σχολεία και αύριο. Οι ανακοινώσεις Περιφερειών και Δήμων (συνεχής ενημέρωση)

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Μέση βαθμολογία / 5. Αριθμός ψήφων:

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ