Καταλήψεις σχολείων – Αναπλήρωση όλων των χαμένων ωρών και με υποχρεωτική τηλεκπαίδευση

124
0
()

Την αναπλήρωση όλων των χαμένων ωρών διδασκαλίας από τις καταλήψεις και υποχρεωτική τηλεκπαίδευση, προανήγγειλε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Όπως είπε «όλες οι χαμένες ώρες μαθημάτων θα καλυφθούν μέσω διδασκαλίας τις ημέρες σχολικών εορτών, αργιών, Σαββάτων, σχολικών περιπάτων».

Σύμφωνα με την υπουργό Παιδείας «από αύριο, στις σχολικές μονάδες που τελούν υπό κατάληψη ξεκινά υποχρεωτική για όλους σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση».

«Με ευθύνη του Διευθυντή του σχολείου, καταρτίζεται από σήμερα το πρόγραμμα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, ενώ αναλυτικές οδηγίες για τη λειτουργία της σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης έχουν εκδοθεί και αποσταλεί με την έναρξη του σχολικού έτους», πρόσθεσε.

Τέλος, η κ. Κεραμέως τόνισε πως είναι «θεμιτή κάθε θέση και άποψη, αλλά ο διάλογος γίνεται με ανοιχτά σχολεία. Δεν μπορεί οποιοσδήποτε να εμποδίζει την πρόσβαση στην εκπαίδευση».

Η ανακοίνωση της Υπουργού

Αναπλήρωση όλων των χαμένων ωρών διδασκαλίας από τις καταλήψεις και υποχρεωτική τηλεκπαίδευση

Η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, κα Νίκη Κεραμέως, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Αυστηρότερες ποινές για τους διευθύνοντες της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή ζητάει ο Εισαγγελέας Εφετών

«Σχετικά με τις καταλήψεις σχολικών μονάδων, σημειώνονται τα εξής:

▪ Όλες οι χαμένες ώρες μαθημάτων θα καλυφθούν μέσω διδασκαλίας τις ημέρες σχολικών εορτών, αργιών, Σαββάτων, σχολικών περιπάτων.
▪ Από αύριο, στις σχολικές μονάδες που τελούν υπό κατάληψη ξεκινά υποχρεωτική για όλους σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Με ευθύνη του Διευθυντή του σχολείου, καταρτίζεται από σήμερα το πρόγραμμα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Αναλυτικές οδηγίες για τη λειτουργία της σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης έχουν εκδοθεί και αποσταλεί με την έναρξη του σχολικού έτους.

Θεμιτή κάθε θέση και άποψη, αλλά ο διάλογος γίνεται με ανοιχτά σχολεία. Δεν μπορεί οποιοσδήποτε να εμποδίζει την πρόσβαση στην εκπαίδευση.»

Σχολιασμός στον Twitter του Άρη Πορτοσάλτε

Με το άκουσμα της υποχρεωτικής εξ´αποστάσεως εκπαίδευσης στα υπό κατάληψη σχολεία μην είδατε την κατάληψη!

Σε συνδυασμό με την αναπλήρωση των χαμένων ωρών σε ημέρες αργιών, εορτών, περιπάτων κ Σάββατο ο χαβαλές θα σχολάσει.

Καθυστέρησε το υπ.Παιδείας, αλλά μίλησε με σαφήνεια..

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο ΕΟΔΥ καλεί γιατρούς συνεργάτες αμοιβόμενους με Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών. 18 ακόμα υγειονομικοί θετικοί στον ιό

Μέση βαθμολογία / 5. Αριθμός ψήφων:

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ