Και ο Δήμος Μαρκοπούλου μεταφέρει το Άγιο Φως στις οικίες των Δημοτών και ζητάει να #μείνουμε_σπίτι

430
5
(4)

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΗΜΩΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ

Ο Δήμος Μαρκοπούλου τις τελευταίες ημέρες σχεδίασε και είναι έτοιμος, ώστε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου 18/4/2020, το Άγιο Φως να μεταφερθεί στις οικίες των δημοτών μας, χωρίς κανείς να χρειαστεί να μετακινηθεί εκτός σπιτιού.

Συγκεκριμένα, την πρωτοβουλία και την υλοποίηση της μεταφοράς του Αγίου Φωτός έχουν αναλάβει με απόλυτο σεβασμό η Αντιδημαρχία Παιδείας, Πολιτισμού και Κοινωνικής Πρόνοιας, η Πολιτική Προστασία και η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Μαρκοπούλου – Κουβαρά, οι οποίοι με την συνδρομή εθελοντών θα μεταφέρουν το Άγιο Φως σε κάθε γωνιά του Δήμου μας.

Αμέσως μετά την άφιξη του Αναστάσιμου Φωτός στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών “Ελ. Βενιζέλος” και σε συνεργασία με τις τοπικές Ενορίες, θα ξεκινήσει η διανομή του Φωτός στα σπίτια του Μαρκοπούλου και του Πόρτο Ράφτη στα μεταλλικά φαναράκια που θα έχουμε αφήσει όλοι όσοι το επιθυμούμε έξω από το σπίτι μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Το ΚΕΠ Μαρκοπούλου στο πρόγραμμα myKEPlive

Σύντομα θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση με περισσότερες πληροφορίες.

Προς το παρόν συνεχίζουμε να προφυλασσόμαστε από τον κορονοϊό, μένοντας σπίτι και προμηθευόμαστε το απαραίτητο μεταλλικό φαναράκι για να μας μεταφερθεί στο σπίτι το Άγιο Φως.

Στις πρωτοφανούς δυσκολίας ημέρες που βιώνουμε, ας αφήσουμε το Φως της Ανάστασης του Χριστού να ζεστάνει και να φωτίσει με ελπίδα το μέλλον.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Μέση βαθμολογία 5 / 5. Αριθμός ψήφων: 4

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ