Καθηγητές αρνούνται να διδάξουν διότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα καθήκοντα τους με τη χρήση μάσκας

3249
3.8
(4)

Επίθεση σε δημάρχους που κλείνουν σχολεία χωρίς προηγούμενη συνεννόηση με την Πολιτική Προστασία, εξαπέλυσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Όπως είπε:

Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ 17 ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ Ή ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑΞΕΙΣ

«Θεωρώ υπερβολικές τις αποφάσεις αυτοδιοικητικών να κλείνουν τα σχολεία, χωρίς προηγούμενη συνεννόηση μαζί μας για τα πραγματικά καιρικά φαινόμενα. Δυστυχώς, υπάρχουν αποφάσεις δημάρχων οι οποίοι κλείνουν τις περιοχές τους χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα κακοκαιρίας αύριο», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας:

«Τα σχολεία αύριο θα παραμείνουν κλειστά στις περιοχές που έχουν κηρυχθεί σε έκτακτη ανάγκη, πλην της Αρκαδίας. Η οποία ναι μεν είναι σε έκτακτη ανάγκη για να προετοιμαστεί για τη δεύτερη φάση, αλλά δε φαίνεται να επηρεάζεται από τα καιρικά φαινόμενα αύριο το πρωί, οπότε τα παιδιά μπορούν να πάνε κανονικά στα σχολεία».

Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ 17 ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ Ή ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑΞΕΙΣ

Εκρηκτικό είναι το κλίμα στην Εκπαίδευση, μετά το άνοιγμα των σχολείων την περασμένη Δευτέρα. Τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό έχουν δημιουργήσει εκνευρισμό σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς με πεδίο αντιπαράθεσης την υποχρεωτική χρήση της μάσκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Σε καραντίνα περισσότεροι από 500 μαθητές και εκπαιδευτικοί στα Τρίκαλα. Στο νοσοκομείο του Ρίο 14χρονος μαθητής

Σε Πάτρα, Ηράκλεια, Χανιά και Αγρίνιο οι μαθητές αρκετών σχολείων έχουν βάλει ήδη λουκέτο με βασικό επιχείρημα ότι οι μάσκες δεν προστατεύουν από τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με όσα καταγράφει το TheNewspaper.gr σε Λύκειο του Βόλου σήμερα το πρωί ελήφθη η απόφαση να προβούν οι μαθητές σε κατάληψη με αίτημα την απόσυρση του μέτρου της υποχρεωτικής εφαρμογής της μάσκας.

Όμως, η συζήτηση που ακολούθησε με τον διευθυντή, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του σχολικού συγκροτήματος εξομάλυναν την κατάσταση και η κατάληψη… αναβλήθηκε!

Την ίδια ώρα πέντε καθηγητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Μαγνησία αρνούνται να διδάξουν, καταθέτοντας σχετική αίτηση στην αρμόδια Διεύθυνση διότι, όπως ισχυρίζονται, δε μπορούν να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους με τη χρήση της μάσκας.

Τις επόμενες ημέρες οι εξελίξεις θα είναι πυκνές στο μέτωπο της Εκπαίδευσης και στη Μαγνησία.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Μέση βαθμολογία 3.8 / 5. Αριθμός ψήφων: 4

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Νέο περιστατικό κακοποίησης σκύλου από εκπαιδευτικό, δάσκαλο αυτή τη φορά. Αυτόφωρο και πρόστιμο 1.700 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ