Κίνητρα για τους εμβολιασμένους θα δημιουργήσει η κυβέρνηση. Αρχή με συναυλίες και γυμναστήρια

307
0
()
Κίνητρα για εμβολιασμένους ετοιμάζεται να δημιουργήσει η κυβέρνηση, σύμφωνα με τα όσα είπε σήμερα κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης στο υπουργείο Υγείας, η καθηγήτρια Βάνα Παπαευαγγέλου.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείσα γιατί δεν δίνονται κίνητρα και αντικίνητρα σε όσους έχουν εμβολιαστεί, με δεδομένο ότι η Ελλάδα έχει ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά εμβολιασμένων στους άνω των 60 ετών, η κ. Παπαπευαγγέλου αποκάλυψε ότι ετοιμάζονται οδηγίες για τα οφέλη όσων έχουν κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου, τονίζοντας ότι θα μπορούν να συμμετέχουν σε πολλές δραστηριότητες, όπως είναι συναυλίες και γυμναστήρια, από τις οποίες θα αποκλείονται οι μη εμβολιασμένοι.

«Οι άνθρωποι που έχουν εμβολιαστεί μπορούν να συμμετέχουν σε περισσότερες δραστηριότητες. Και σήμερα το συζητήσαμε. Έχει συζητηθεί και στην Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών και στην Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων και σε συνεργασία οι δύο Επιτροπές φτιάχνουμε κάποιες οδηγίες για τα οφέλη που θα έχουν όσοι έχουν εμβολιαστεί. Η αλήθεια είναι μπορούν να συμμετέχουν, πιστεύουμε ότι εκεί θα οδηγηθούμε, σε πολλές δραστηριότητες, είτε αυτές είναι συναυλίες είτε είναι γυμναστήρια. Είναι όμως κάτι που βρίσκεται υπό διαμόρφωση και μόλις το έχουμε έτοιμο να το ανακοινώσουμε», είπε χαρακτηριστικά η κ. Παπαευαγγέλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Σε 10-12 δόσεις η εξόφληση του ΕΝΦΙΑ από το 2022 με παράλληλη μείωση 8% πάνω όμως στις νέες αντικειμενικές
Δείτε ερώτηση και απάντηση στο 30:23 του βίντεο

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Μέση βαθμολογία / 5. Αριθμός ψήφων:

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ