Κάλεσμα συμμετοχών στην υπαίθρια έκθεση φωτογραφίας “Στιγμιότυπα, Πόρτο Ράφτη”

88
5
(1)

Κάλεσμα συμμετοχών στην υπαίθρια έκθεση φωτογραφίας
με τίτλο «Στιγμιότυπα, Πόρτο Ράφτη»

Ο Δήμος Μαρκοπούλου σε συνεργασία με τον Εξωραϊστικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Περιοχής Οικισμού Πρασιαί Αυλακίου, διοργανώνει και σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην Υπαίθρια Έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Στιγμιότυπα, Πόρτο Ράφτη».

Πρόκειται για μια τοπική πρωτοβουλία, με στόχο να ενθαρρύνει τόσο τη διασύνδεση των κατοίκων με τους επισκέπτες της περιοχής – μέσω της αμεσότητας της φωτογραφικής τέχνης – όσο και να αποτυπώσει τυχόν ομοιότητες και διαφορές της φωτογραφικής «ματιάς», που παρατηρεί τον πανέμορφο αυτό τόπο, στο πέρασμα του χρόνου.

Στην έκθεση θα συμπεριληφθούν φωτογραφίες από το σήμερα, ενώ δεκτές είναι φυσικά και οι συμμετοχές με αρχειακό φωτογραφικό υλικό.

Ως ιδανική τοποθεσία παρουσίασης των φωτογραφιών, επιλέχθηκε ο ειδυλλιακός «περίπατος» στον πεζόδρομο Πανοράματος (Πόρτο Ράφτη), καθώς πρόκειται για ένα αγαπημένο και πολυσύχναστο σημείο, ιδιαίτερα κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Για τη συμμετοχή σας, θα πρέπει να προσκομίσετε τις φωτογραφίες σας, εκτυπωμένες αποκλειστικά σε αδιάβροχο χαρτί, μεγέθους από Α5 έως  50 επί 70 εκ. μέχρι τις 18 Ιουνίου 2021, στο Υποκατάστημα του Δήμου στο Πόρτο Ράφτη (πλησίον καταστήματος ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ, στην αρχή της λεωφόρου Αυλακίου), με επικοινωνία στο τηλ. 22990 71706. Εναλλακτικά, μπορείτε να απευθυνθείτε στην εκπρόσωπο του Συλλόγου και υπεύθυνη της δράσης κα Αλεξάνδρα Παπαγιαννάκου στο κιν. 698 50 20 705 ή ηλεκτρονικά στο facebook.com/alexandra.papagiannakou.

Η έκθεση θα διαρκέσει το μήνα Ιούλιο, με δυνατότητα παράτασης και κατά το μήνα Αύγουστο.

Η δράση είναι ανοιχτή σε όλους. Περιμένουμε με αγωνία τις συμμετοχές σας!

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού,
Αθλητισμού & Κοινωνικής Πρόνοιας

ΜΕΝΗ ΒΑΜΠΟΡΑΚΗ

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Μέση βαθμολογία 5 / 5. Αριθμός ψήφων: 1

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ