Ιδρύονται δύο Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών 5-12 ετών σε Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη

149
1
(2)

Κατατέθηκε στην Περιφέρεια Ανατολικής Αττικής φάκελος για την αδειοδότηση δύο Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) στο Δήμο Μαρκοπούλου, ένα στην περιοχή του Μαρκοπούλου και ένα στην περιοχή του Πόρτο Ράφτη.

Από το Σεπτέμβριο, τα παιδιά 5-12 ετών θα μπορούν να μετέχουν σε ποικίλες παιδαγωγικές δραστηριότητες μετά το τέλος των μαθημάτων του σχολείου, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τις οικογένειές τους, καθώς το πρόγραμμα επιδοτείται από το ΕΣΠΑ ανακοίνωσε η αντιδήμαρχος παιδείας μέσω ανάρτηση της σε κοινωνικό δίκτυο.

Ενδεικτικά κάποιες δραστηριότητες απ’ τις οποίες σε συνεργασία με την Ένωση Γονέων και τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων θα επιλέξουμε να εντάξουμε, είναι κατασκευές και κουκλοθέατρο, μουσικοκινητική αγωγή, θεατρικό παιχνίδι, εργαστήρια πληροφορικής, αφήγηση παραμυθιών, εργαστήρι πειραμάτων, μικροί σεφ, πηλοτεχνίες, εργαστήρι κόμικς, εργαστήρι ρομποτικής.

Ήταν προεκλογική μας δέσμευση για πρώτη φορά να εφαρμόσουμε τον θεσμό των ΚΔΑΠ στον Δήμο μας και βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να το κάνουμε πράξη!

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Στον ρυθμό των Ρίχτερ η Θεσσαλία. Ποιοι Δήμοι μπαίνουν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Σπάνιο φαινόμενο το "σεισμικό ζεύγος"

Μέση βαθμολογία 1 / 5. Αριθμός ψήφων: 2

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ