Ηλίθια άτομα κατέστρεψαν με τσιμέντο δίχτυα ψαράδων και μετά έβγαλαν και ανακοίνωση για το κατόρθωμα τους

158
5
(1)

Ηλίθια άτομα

κατέστρεψαν με τσιμέντο δίχτυα ψαράδων

και μετά έβγαλαν και ανακοίνωση για το κατόρθωμα τους

Τα ξημερώματα μίας ζεστής καλοκαιρινής ημέρας του προηγούμενου διαστήματος πραγματοποιήσαμε αντισπισιστικό χτύπημα στο λιμάνι του Πόρτο Ράφτη κάτω από τη μύτη των μπάτσων.

(Από πότε βρε ηλίθιοι οι μπάτσοι φυλάνε δίχτυα ψαράδων;)

Τσιμεντώσαμε δίχτυα ψαρέματος με τσιμέντο ταχείας πήξεως, στέλνοντας την καλημέρα μας στους κυνηγούς ψαριών. Το σαμποτάζ έγινε ως ένδειξη αλληλεγγύης στα δισεκατομμύρια θαλάσσια άτομα που δολοφονούνται καθημερινά από επαγγελματίες και χομπίστες κυνηγούς.

Η δολοφονία των ψαριών γίνεται με διάφορους τρόπους. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται το ψάρεμα με δίχτυα όπου το ψάρι πεθαίνει από ασφυξία, το καλάμι (συνήθες φαινόμενο χομπίστων) όπου το αγκίστρι διαπερνάει το στόμα του ψαριού, το ψαροντούφεκο, τράτες όπου τα ψάρια παγιδεύονται σε τεράστια δίχτυα προκαλώντας το θάνατο και άλλων θαλάσσιων ζώων και με άλλους λιγότερο γνωστούς τρόπους.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν μία κανονικοποιημένη βία, πλήρως απενεχοποιημένη στην κοινωνία με αποκορύφωμα την ενσωμάτωση αυτών των βίαιων πρακτικών στους τρόπους διασκέδασης των μικρών παιδιών. Τα καλοκαίρια παρατηρείται έντονα η εικόνα παιδιών και όχι μόνο να αφαιρούν ή να βασανίζουν με απόχες τη ζωή θαλάσσιων ζώων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Έτσι θα λειτουργήσουν οι οργανωμένες παραλίες από Σάββατο 8 Μαίου

Ο σπισισμός είναι ο λόγος που κανονικοποιούνται όλα τα παραπάνω και δεν περιορίζεται μόνο στα θαλάσσια ζώα. Αφορά όλα τα μη ανθρώπινα ζώα από εκείνα που χρησιμοποιούνται ως συντροφιά μέχρι και τα εκτρεφόμενα.

Κλείνουμε με μία υπόσχεση: Θα είμαστε ο χειρότερος εφιάλτης σας.

Μέχρι όλα να είναι ελεύθερα

Πυρήνας ALF

Τσιμεντοφόροι Αχινοί

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Μέση βαθμολογία 5 / 5. Αριθμός ψήφων: 1

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ