ΕΥΔΑΠ – Πρόσκληση στους κατοίκους ιδιοκτήτες ακινήτων Παιανίας (Γλυκά Νερά)

26
0
()

Ενημερώνουμε τους κατοίκους και τους ιδιοκτήτες ακινήτων της Δημοτικής Ενότητας Γλυκών Νερών του Δήμου Παιανίας ότι συνεχίζονται οι εργασίες του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΑΝΙΑΣ», από την ΕΥΔΑΠ ΑΕ.

Στα πλαίσια του εν λόγω έργου κατασκευάζονται οι εξωτερικές διακλαδώσεις προς σύνδεση των ακινήτων με το δίκτυο ακαθάρτων, το οποίο κατασκευάζεται ταυτοχρόνως.

Με την παρούσα ανακοίνωση καλούνται οι ιδιοκτήτες ή οι νόμιμοι εκπρόσωποι των ακινήτων των οδών που παρουσιάζονται στον πίνακα που ακολουθεί:

Περιοχή Γλυκά Νερά
Μπουμπουλίνας
Βασιλέως Όθωνος
Γεωργίου Αθανασίου
Ασκληπιού
Χρυσανθέμων
Φαιστού
Νάξου
Επτανήσου
Καραϊσκάκη
Κορυτσάς
Λευκάδος
Θεσσαλονίκης
Αγίου Μάρκου
Θεσσαλίας
Ροδοδάφνης
Παύλου Μελά
Χάλκης
Κορυτσάς
Ανδρίκου
Κοραή
Κώτσου
Λέσβου
Ελύτη
Δράμας
Σαπφούς
Νιρβάνας

 

να παραλάβουν την αίτηση για την κατασκευή της εξωτερικής διακλάδωσης και τον κατάλογο με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά από:

 την ιστοθέση της ΕΥΔΑΠ ΑΕ: www.eydap.gr

 την ιστοθέση του Δήμου Παιανίας: https://www.paiania.gov.gr/

καθώς και από

 το αρμόδιο Περιφερειακό Κέντρο της ΕΥΔΑΠ ΑΕ στην διεύθυνση: Λεωφ. Μεσογείων 419, Αγ. Παρασκευή, Τηλέφωνα: 1022 ή 210-2144444

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Υπό μερικό έλεγχο πυρκαγιά στην Κερατέα

 τα γραφεία του Δήμου Παιανίας στην διεύθυνση: Καραολή & Δημητρίου 38Α τηλ: 2132030709 κα. Ξανθή Νικολογιάννη

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα προσκομίζονται εντός ενός (1) μηνός από την δημοσίευση στην ιστοσελίδα της ΕΥΔΑΠ ΑΕ της παρούσας ανακοίνωσης:

 Στο αρμόδιο Περιφερειακό Κέντρο της ΕΥΔΑΠ ΑΕ στην διεύθυνση: ΛΕΩΦ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 419, Αγ. Παρασκευή, Τηλέφωνα: 1022 ή 210-2144444

 Στα γραφεία του Δήμου Παιανίας στην διεύθυνση: Καραολή & Δημητρίου 38Α.τηλ: 2132030709 κα. Ξανθή Νικολογιάννη

Σας επισημαίνουμε ότι σύμφωνα με τον Ν. 1068/1980, το Π.Δ. 6/1986 και την Υπουργική Απόφαση Δ16γ/010/178Γ (ΦΕΚ 846Β΄/06-05-2009 – Κανονισμός Λειτουργίας Δικτύου Αποχέτευσης), η σύνδεση των ακινήτων με το δίκτυο ακαθάρτων είναι υποχρεωτική και γι’ αυτό καλείσθε να παραλάβετε τα απαιτούμενα έντυπα και να τα καταθέσετε συμπληρωμένα προκειμένου να κατασκευασθεί η εξωτερική διακλάδωση και να δρομολογηθεί η διαδικασία σύνδεσης του ακινήτου σας.

Σε περίπτωση που ο ιδιοκτήτης του ακινήτου ή ο νόμιμος εκπρόσωπος αυτού δεν προσκομίσει, εντός της αναφερόμενης προθεσμίας, τα απαραίτητα στοιχεία για την κατασκευή του εξωτερικού δικτύου του, η ΕΥΔΑΠ δύναται να κατασκευάσει αυτεπάγγελτα την εξωτερική διακλάδωση στη θέση που κρίνει κατάλληλη όπως αυτό ορίζεται στο άρθρο 10, παρ. 1.3, εδ. Γ της Υπουργικής Απόφασης Δ16γ/010/178Γ (ΦΕΚ 846Β΄/06-05-2009 – Κανονισμός Λειτουργίας Δικτύου Αποχέτευσης), προκειμένου να υλοποιηθεί το έργο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ραγδαία αύξηση της διασποράς του κορωνοϊού σε Νότια και Ανατολική Αττική (περιοχές)

Σε περιπτώσεις πολυκατοικιών ή ιδιοκτησιών με περισσότερους από έναν ιδιοκτήτες, αυτές εκπροσωπούνται από τον διαχειριστή ή νόμιμο εκπρόσωπο για το σύνολο της ιδιοκτησίας.

Επισημαίνεται ότι η τελική σύνδεση του ακινήτου με το δίκτυο ακαθάρτων θα γίνει μόνον μετά την έγγραφη ειδοποίηση της ΕΥΔΑΠ ΑΕ προς τους ιδιοκτήτες των ακινήτων, μετά την ολοκλήρωση και θέση σε λειτουργία των έργων του αποδέκτη.

Οποιαδήποτε παράνομη σύνδεση του ακινήτου χωρίς την έγγραφη ειδοποίηση της ΕΥΔΑΠ ΑΕ προς τους ιδιοκτήτες θα επιφέρει βαρύτατες κυρώσεις, βάσει του άρθρου 28 του Κανονισμού Καθαριότητας του Δήμου Παιανίας.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Μέση βαθμολογία / 5. Αριθμός ψήφων:

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ