Ενημέρωση δημοτών δήμου Μαρκοπούλου για σύνδεση με το δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων

449
5
(1)

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΗΜΟΤΩΝ ΠΟΛΕΩΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ

Ενημερώνουμε τους ιδιοκτήτες των ακινήτων, που βρίσκονται σε οδούς  όπου έχουν ήδη περάσει οι Αγωγοί Ακαθάρτων Υδάτων στην πόλη του Μαρκοπούλου, να αποστείλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους για σύνδεση των ακινήτων τους με το δίκτυο της αποχέτευσης  στις ακόλουθες ηλεκτρονικές διευθύνσεις :

– [email protected]  ή   [email protected]l.com

Τα απαραίτητα έντυπα  βρίσκονται αναρτημένα στο τέλος της σελίδας  και για πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε τηλεφωνικά  στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, τηλ. επικοινωνίας 2299020131, 20167, 20162,20169, 20123  για τον τρόπο κατάθεσης  της σχετικής αίτησης των ιδιοκτητών και για τον  απαιτούμενο έλεγχο από τις υπηρεσίες μας  κατά την εκτέλεση των εργασιών  σύνδεσης του ακινήτου σας  με το Δίκτυο Αποχέτευσης .

Όσοι από τους ιδιοκτήτες ακινήτων έχουν ήδη προβεί σε σύνδεση με το δίκτυο αποχέτευσης και δεν έχουν ενημερώσει τις υπηρεσίες του Δήμου -Τεχνική Υπηρεσία, οφείλουν να συμμορφωθούν και να προσκομίσουν μέχρι τέλη Δεκεμβρίου 2020 τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ειδάλλως  θα προβούμε στην επιβολή χρέωσης του τέλους σύνδεσης και χρήσης υπονόμου στο επόμενο τρίμηνο έκδοσης λογαριασμού ύδατος έπειτα  δειγματοληπτικό έλεγχο ανά οδούς  που θα πραγματοποιήσουμε .     

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ιδρύονται δύο Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών 5-12 ετών σε Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη

Τονίζουμε την αναγκαιότητα της σύνδεσής σας με το Δίκτυο Αποχέτευσης, προκειμένου τα λύματα να υφίστανται κατάλληλη επεξεργασία και να συμβάλλετε έτσι αποφασιστικά, στην προστασία του Περιβάλλοντος.

Το σχετικό Τέλος Αποχέτευσης, με βάση τον Κανονισμό Λειτουργίας Δικτύου Αποχέτευσης Ακαθάρτων Υδάτων, θα επιβληθεί, άμεσα και μέχρι τέλος Ιουνίου του 2021, ανεξάρτητα από το εάν έχει ή όχι  πραγματοποιηθεί η σύνδεση του ακινήτου!

Ενημερώνουμε τους ιδιοκτήτες των ακινήτων, που έχουν συνδεθεί με το Δίκτυο Αποχέτευσης Ακαθάρτων Υδάτων, ότι όπως έχει διαπιστωθεί, ΔΕΝ τηρούνται οι περιορισμοί για τη σωστή χρήση της Αποχέτευσης! Παρακαλούμε τους κατοίκους να μην απορρίπτουν πράγματα ή ουσίες (όπως χαρτιά, μωρομάντηλα, λίπη και έλαια, κουρέλια, άμμο, χρώματα, στάχτη, κ.ά) που μπορεί: Είτε να φράξουν τους Αγωγούς Αποχέτευσης, είτε να δημιουργήσουν πρόβλημα στη λειτουργία της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων!

Επισημαίνουμε ότι οι βλάβες και οι σχετικές επεμβάσεις που απαιτούνται, λόγω κακής χρήσης της Αποχέτευσης, αυξάνει το κόστος συντήρησης και λειτουργίας των Έργων Αποχέτευσης και κατά συνέπεια επιβαρύνει τους χρήστες της!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ιδρύονται δύο Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών 5-12 ετών σε Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη

Με εκτίμηση

Ο Αντιδήμαρχος

Τεχνικής  Υπηρεσίας  & ΥΔΟΜ

Δήμου Μαρκοπούλου

Δημήτριος  Σ. Κολιαβασίλης

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ_ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

ΥΠΕΥΘ_ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΟΡΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Μέση βαθμολογία 5 / 5. Αριθμός ψήφων: 1

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ