Εθελόντρια εκπαιδευτικός στην “Κιβωτό” για τα παιδιά. “Ήταν αφημένα στην τύχη τους, καμία δομή και ενδιαφέρον”

773
0
(0)

Για παιδιά που ήταν αφημένα στην τύχη τους στην Κιβωτό του Κόσμου μίλησε φιλόλογος, η οποία υπήρξε εθελόντρια της δομής του Κολωνού.

«Διαπίστωσα ότι δεν υπήρχε καμία δομή. Τα παιδιά δεν ήταν σε καλή κατάσταση, μη συνεργάσιμα. Μπροστά μου δεν εμφανίστηκε κανένας πατέρας Αντώνιος. Υπήρχε μόνο μία θυρωρός, ας την πω έτσι, κι ένας κύριος 35 χρονών, ο οποίος με κατεύθυνε» δήλωσε στο Mega η κ. Ράνια.

«Δεν θυμάμαι να πέρασα από καμία συνέντευξη. Υπήρχε μία αδιαφορία εκεί μέσα. Θυμάμαι μόνο μία θυρωρό, η οποία δεν ξέρω τι ρόλο έπαιζε. Ήταν απρόσωπο το κλίμα. Υπήρχε μία δυσκαμψία στην Κιβωτό, ένα αρνητικό κλίμα για εμάς που προσφέραμε τόσα πολλά εκεί» επισήμανε.

Η πρώην εθελόντρια υποστήριξε ότι από την πρώτη στιγμή αντιλήφθηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά, ενώ το αίσθημα της απογοήτευσης ήταν έντονο.

«Πήγαινα σχεδόν κάθε μεσημέρι να κάνω μαθήματα στα παιδιά. Δεν υπήρχε κανένας να κατευθύνει το όλο σύστημα. Ήταν όλα αφημένα στη μοίρα τους. Είχα παρατηρήσει ότι τα παιδιά ήταν αφημένα εντελώς στην τύχη. Ένιωσα τρομερή απογοήτευση, γιατί πήγα να προσφέρω» ανέφερε.

Στη συνέχεια, είπε πως «το κλίμα ήταν δύσοσμο. Όταν το έλεγα σε κάποιους γνωστούς μου μού έλεγαν «έλα, τι λες;». Εγώ είχα καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Ο πατέρας Αντώνιος δεν μας κάλεσε ποτέ να μας πει κάτι, να μας συγχαρεί για το έργο μας. Τα παιδιά ήταν αφημένα στη μοίρα τους. Δεν ήθελαν καν να κάνουμε μάθημα. Προσπαθούσα να κάνω εκπαιδευτικό έργο και μόνο αυτό δεν γινόταν».

Η πρώην εθελόντρια ισχυρίστηκε ότι ουδέποτε είδε τον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Αριθμός ψήφων: 0

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ