Διανομή υγειονομικού – ενημερωτικού υλικού από το Ε.Ε.Α. στα καταστήματα του Μαρκοπούλου Μεσογαίας Αττικής

42
0
()

Διανομή υγειονομικού – ενημερωτικού υλικού από το Ε.Ε.Α. στα καταστήματα των Δήμων Μαραθώνα και Μαρκοπούλου Μεσογαίας Αττικής την Τετάρτη 21 Απριλίου

Σε περισσότερους από 20 Δήμους της Αττικής έχει ήδη πραγματοποιηθεί η δράση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών για τη στήριξη των τοπικών αγορών, μετά την επανεκκίνηση του λιανεμπορίου, με το μήνυμα «Ψωνίζουμε με ασφάλεια, στηρίζουμε τα καταστήματα της γειτονιάς μας».

Με στόχο, αφενός την προστασία της δημόσιας υγείας και αφετέρου την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας του λιανεμπορίου, μέλη της Διοίκησης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, βρίσκονται στο πλευρό καταστηματαρχών, εργαζομένων και καταναλωτών, διανέμοντας –συμβολικά- μάσκες, αντισηπτικά και ενημερωτικά φυλλάδια για τη σωστή εφαρμογή των υγειονομικών μέτρων.

Η αρχή της πρωτοβουλίας έγινε από το κέντρο της Αθήνας, τη Δευτέρα 5 Απριλίου, και συνεχίζεται καθημερινά σε όλους τους Δήμους του λεκανοπεδίου.

Την Τετάρτη 21 Απριλίου στις 10 το πρωί, μέλη της Διοίκησης του Ε.Ε.Α., εκπρόσωποι του Δήμου Μαραθώνα και της Περιφέρειας Αττικής θα επισκεφθούν καταστήματα της τοπικής αγοράς. Το σημείο συνάντησης είναι επί της Λ. Μαραθώνος 104, Νέα Μάκρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Κορρές για τον δρόμο στην Ακρόπολη «έτσι ήταν πάντοτε» τόνισε. Η ιστορία του "δρόμου" από την αρχαιότητα έως σήμερα

Αμέσως μετά, στις 12 το μεσημέρι, η δράση θα συνεχιστεί στον Δήμο Μαρκοπούλου Μεσογαίας Αττικής. Η διανομή θα ξεκινήσει από το Δημαρχείο (Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου).

Παρακαλείσθε για την κάλυψη της Δράσης.

Γραφείο Τύπου Ε.Ε.Α.
Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών
Πανεπιστημίου 44 & Χαρ. Τρικούπη
ΤΚ 106 79
Τ: 210 3380240,265
mailto: [email protected]

Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Μέση βαθμολογία / 5. Αριθμός ψήφων:

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ