Δεν ανοίγουν τα φροντιστήρια και τα ΚΞΓ. Για μετά το Πάσχα οι αποφάσεις. Ανοίγουν μόνο οι σχολές οδηγών

1681
0
()

Η επιτροπή των ειδικών δεν συζήτησε για την επαναλειτουργία των φροντιστηρίων και όπως όλα δείχνουν η συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα θα μετατεθεί μετά το Πάσχα.

Άλλες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι οι ειδικοί συζήτησαν για τα φροντιστήρια, αλλά έλαβαν την απόφαση να εισηγηθούν να μην ανοίξουν.

Οι λοιμωξιολόγοι του υπουργείου Υγείας αρνούνται να συναινέσουν στο άνοιγμα επιπλέον δραστηριοτήτων τη Δευτέρα 19 Απριλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ειδικοί εισηγούνται στην κυβέρνηση να μην επιτραπεί τελικά από την ερχόμενη Δευτέρα η επανεκκίνηση της λειτουργίας των πολυκαταστημάτων (mall) και των εμπορικών κέντρων, των shop in the shop, καθώς και των κέντρων αισθητικής.

Επίσης, ζητούν να μην καταργηθεί το SMS στο 13032 και οι τρεις ώρες προθεσμία που έχουν στη διάθεσή τους οι καταναλωτές για να ψωνίσουν.

Οι ειδικοί εκτιμούν πως το επιδημιολογικό φορτίο παραμένει υψηλό και για τον σοβαρό αυτό λόγο δεν μπορεί να επέλθει χαλάρωση των μέτρων

Το άνοιγμα των σχολών οδηγών από τη Δευτέρα, 19 Απριλίου, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Προκλητικός ο Τούρκος υφυπουργός εξωτερικών σε διήμερη επίσκεψη. Παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων βλέπουν στο μεταναστευτικό

Όπως είπε, το άνοιγμα θα γίνει με μέτρα.

Αυτά είναι:

  • Τα θεωρητικά μαθήματα και οι θεωρητικές εξετάσεις θα γίνονται μόνο διαδικτυακά.
  • Θα γίνονται υποχρεωτικά self tests ανά εβδομάδα για τους εργαζόμενους.
  • Υποχρεωτικά self tests για τους εξεταζόμενους 24 ώρες πριν την πρακτική εξέταση.
  • Εκπαιδευτές και εξεταστές θα κάνουν υποχρεωτικά self tests δυο φορές την εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Δευτέρα και κάθε Πέμπτη.
  • Τα ραντεβού των εξετάσεων για γίνονται ανά μία ώρα και θα πρέπει να τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό (χρήση μάσκας, ανοιχτά παράθυρα κλπ).

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Μέση βαθμολογία / 5. Αριθμός ψήφων:

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ