Δήμος Ραφήνας – Δωρεάν οι μάσκες σε μαθητές και εκπαιδευτικούς και θερμικές πύλες στα σχολεία Β/θμιας

169
0
()

Για άλλη μια φορά ο Δήμαρχος Βαγγέλης Μπουρνούς και η Δημοτική Αρχή του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου αποδεικνύουν πως είναι πρωτοπόροι και στα δύσκολα (βλέπε κορονοϊός).

Με κίνηση ΜΑΤ λύνει το θέμα των μασκών στους μαθητές, ενώ επιπλέον προχωρά στην εγκατάσταση “θερμικών πυλών” σε όλα σχολικά συγκροτήματα της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε πρώτη φάση.

Ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου θα παραδώσει δωρεάν πιστοποιημένες μάσκες πολλαπλών χρήσεων σε όλους τους μαθητές, το εκπαιδευτικό προσωπικό των σχολικών συγκροτημάτων.

Αναλυτικά:

“Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου μετά από εισήγηση του Δημάρχου Ευάγγελου Μπουρνούς κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Διαχείρισης Κρίσεων που συνεδρίασε εκ νέου για την οργάνωση των δράσεων εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς και σε συνεργασία με τα Νομικά του Πρόσωπα και τις Σχολικές Επιτροπές, ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ, το εκπαιδευτικό προσωπικό των σχολικών συγκροτημάτων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Η απόφαση αποτελεί συνέχεια της δράσης της προηγούμενης περιόδου, με την παροχή ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΣΚΩΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ σε όλους τους μαθητές, εκπαιδευτικούς και το προσωπικό της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, της τοποθέτησης επιτοίχιων αντισηπτικών σε κάθε αίθουσα, της παράδοσης υπέρυθρων θερμομέτρων ,του υλικού της ενημερωτικής καμπάνιας στα σχολεία και φυσικά της παράδοσης των 200 τάμπλετ για τις ανάγκες της εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης των μαθητών του Δήμου μέσω χορηγίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Με πολλαπλό μυέλωμα σε πολύ αρχικό στάδιο διαγνώστηκε η Ντόρα Μπακογιάννη. Πολύ καλή η πρόγνωση για την πορεία της νόσου

ΘΕΡΜΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ

Παράλληλα ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου έχει προχωρήσει ήδη στην προμήθεια και θα εγκαταστήσει σε πρώτη φάση ΘΕΡΜΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣ σε όλα τα σχολικά συγκροτήματα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με πρόβλεψη για όλα τα σχολικά συγκροτήματα.

Επίσης ελέγχθηκε η επάρκεια αντισηπτικών για όλα τα σχολικά συγκροτήματα.
Ολοκληρώνεται η διαδικασία για την πρόσληψη του απαιτούμενου προσωπικού καθαριότητας , που θα καλύψει τις αυξημένες ανάγκες με βάση τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και των συναρμόδιων Υπουργείων.

Αποφασίστηκε το αρχικό οργανόγραμμα – πρόγραμμα των τακτικών απολυμάνσεων των σχολικών συγκροτημάτων και των δημοτικών κτιρίων.

«Είναι αυτονόητη υποχρέωση του κάθε Δήμου να βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών , υποχρέωση που γίνεται ιερό καθήκον όταν η συζήτηση φτάνει στην εκπαίδευση και τα παιδιά μας, ιδιαίτερα σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία. Ο Δήμος μας λειτούργησε με σχέδιο, προγραμματισμό, ταχύτητα, με αυταπάρνηση υπαλλήλων και υπηρεσιών, πολλές φορές πέρα και πάνω από τις αντικειμενικές του δυνάμεις και αυτήν την περίοδο, λέγοντας από την πρώτη στιγμή ότι «κανένας δεν είναι μόνος του στην Πόλη μας. Είμαστε μια οικογένεια. Και έτσι θα συνεχίσουμε» είχε επισημάνει χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς το Μάιο στην παρουσίαση της δέσμης μέτρων που πάρθηκαν τότε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Εγκρίθηκε με μεγάλη πλειοψηφία η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΔΕΗ και η πώληση του 49% των μετοχών ΔΕΔΔΗΕ

Και σε αυτό το δρόμο συνεχίζουμε σταθερά τις κινήσεις μας.

Γιατί κανένας δεν είναι μόνος του στην Πόλη μας. Είμαστε μια οικογένεια”.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Μέση βαθμολογία / 5. Αριθμός ψήφων:

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ